ROŠTILJ-MAJSTOR NOVAK ĐOKOVIĆ: Evo kako Amerikanci vide šampiona Rolan Garosa na startu turnira

Novosti online

29. 05. 2024. u 14:40

SVI žele da mu vide leđa, kako bi samo eksplodiralo da Novak Đoković i Rolan Garos završi pre same završnice.

РОШТИЉ-МАЈСТОР НОВАК ЂОКОВИЋ: Ево како Американци виде шампиона Ролан Гароса на старту турнира

FOTO: Tanjug/AP

Kao da se utrkuju širom Zapada da vide šta to ima loše u igri, ponašanju ili nečem trećem najvećeg svih vremena. Zbog toga je i Metju Futerman, novinar uglednog američkog medija "Atletik", povezao Novaka Đokovića i roštilj.

Naime, Amerikanac je bio iznenađen Novakovim stajlingom na prvoj konferenciji za medije, gde je Đoković došao u opuštenoj varijanti i bez neke prevelike tenzije pričao je sa novinarima.

- Novak Đoković je ušao u salu za konferencije za novinare obučen u crnoj jakni, uz pantalone, prikladnije za ranoprolećni roštilj nego za grupu novinara koji čekaju 24-strukog grend slem šampiona u potrazi za svojim 25 - napisao je Futerman.

Iznenađen je bio Futerman i time što je Đoković na konferenciju došao samo u pratnji Karlosa Gomeza-Erere, i uplašio ga je na neki način izostanak njegovog tima.

Analiziraju Novaka sa svih strana i na svakom koraku, samo još da ga naljute, pa bismo se mogli možda nadati i peharu u Bulonjskoj šumi, jer poznato je u šta se Đoković pretvori kada ga malo "čačnu".

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor