NOLE STIGAO U ŽENEVU! Novak Đoković se ovakav pojavio u Švajcarskoj (VIDEO)

S. R.

20. 05. 2024. u 17:03

PRE pariske kapije, Ženevsko jezero. Novak Đoković stigao je u Švajcarsku vedrog duha, spreman da udari poslednju glazuru pre nadmetanja na Rolan Garosu.

НОЛЕ СТИГАО У ЖЕНЕВУ! Новак Ђоковић се овакав појавио у Швајцарској (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nole je došao nasmejan, vedrog duha, iako u ovoj godini nije osvojio nijednu titulu, niti zaigrao u nekom finalu. 

Ipak, oran je došao u Švajcarsku, gde će u ovih sedam dana brusiti formu za predstojeći grend slem na šljaci.

Ovaj Novakov potez, da nastupi na takmičenju nekoliko dana pre Otvorenog prvenstva Francuske, izazvao je oprečne rekacije u belom sportu. Dok je prvi favorit u Parizu "u magli", pobednik mastersa u Rimu Nemac Aleksandar Zverev nema dilemu da će Nole biti na vrhuncu, kao i ostatak muškog karavana.

- Videćete, Novak će u Pariz doći u najboljoj formi. Tako je uvek. Rafa će igrati mnogo bolje nego u Madridu i Rimu, uveren sam u to. Kada su u pitanju Janik i Karlos, zavisi od njihovog zdravlja. Ako budu dobro, među najboljima su na svetu. Janikovo stanje se poboljšava, postavio je sliku kako trenira, tak da ga očekujem na terenu - analizirao je četvrti reket sveta.

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik, nema sumnje da će priprema za Rolan Garos biti na najvišem nivou.

- Dopada mi se taj potez, a takođe sam i šokiran. Čudno je jer je bio tako samouveren igrajući najveće turnire na svetu bez neke pripreme. Stekao je naviku i bio je uspešan u tome u poslednje tri ili četiri godine. To pokazuje da su mečevi potrebni čak i najboljem svih vremena - ističe Rodik.

Amerikanac itekako je svestan da treninzi i mečevi nisu isto.

- Ponekad vam je potrebno nekoliko "ponavljanja". Možete se osećati odlično na treningu, ali da ne možete da prenesete to na mečeve. Tako da mislim da je ovo pravi potez. Turnir u Ženevi je sigurno "uzbuđen" što su besplatno dobili priliku da ga imaju - dodao je Endi Rodik.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hirurg koji je laseru dao oči