IDEALAN TERMIN! Evo kada Novak Đoković kreće u pohod na titulu u Parizu
Novak Đoković je saznao kada igra svoj prvi meč u singl konkurenciji na ovogodišnjem pariskom mastersu.
Podsetimo, Nole je kao glavni favorit bio slobodan u prvom kolu, pa je tako u utorak najpe video da će za rivala imati Tomasa Martina Ečeverija, a onda su njih dvojica u večernjim satima saznali kada će na teren u sredu.
I, odlukom organizatora, oni će igrati kao treći u "Bersiju", gde program počinje u 11 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, što znači da bi meč Đoković - Ečeveri trebalo da počne oko 15 sati.
Pre njih biće održana dva prava derbija, jer najpre igraju Grigor Dimitrov - Danil Medvedev, a potom Stefanos Cicipas - Feliks Ože Alijasim, pa je moguće da Novakov meč možda počne i nešto kasnije od očekivanog termina.
Inače, Srbin i pomenuti Argentinac su se na ovogodišnjem mastersu u Rimu sastali prvi put i Nole je trijumfovao sa 2:0 (7:6, 6:2).
Nole dvaput na terenu u sredu!
Podsetimo, Novak Đoković je ovog utorka odigrao prvi meč u Parizu i to u konkurenciji parova, a Nole i Miomir Kecmanović su ostvarili trijumf.
Njih dvojica bi u sredu kasno uveče trebalo ponovo na teren, i to nakon što Nole odmori od nastupa u singlu, pa da, oko 21 sat, sa Kecmanovićem krene "na" treće nosioce, Rohana Bopanu i Metjua Ebdena.
BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu
Preporučujemo
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)