ORGANIZATORI U ŠOKU: Novak Đoković se povukao sa turnira, pa poslao poruku preko okeana

Novosti online

24. 07. 2023. u 08:33

Teniska federacija Kanade saopštila je u nedelju da se Novak Đoković povukao sa mastersa u Torontu (4-13. avgusta) zbog umora.

ОРГАНИЗАТОРИ У ШОКУ: Новак Ђоковић се повукао са турнира, па послао поруку преко океана

FOTO: Tanjug/AP

Novak je trenutno u Crnoj Gori na odmoru i želi da napuni baterije pred odlazak u Ameriku, gde bi mogao da nastupi u Sinsinatiju od 13. avgusta, što bi mu bila "generalna proba" na betonu za Ju-Es open, koji počinje 28. avgusta.

- Uvek sam uživao u Kanadi, ali posle razgovora sa svojim timom, verujemo da je ovo prava odluka. Voleo bih da zahvalim direktoru turnira na razumevanju zbog ove odluke. Zaista se nadam da ću narednih godina moći da se vratim u Kanadu i Toronto, da bih igrao pred tamošnjim sjajnim navijačima - poručio je Novak Đoković.

Organizatori turnira su se oglasili i saopštili da se Novak povukao sa mastersa u Kanadi.

- Naravno, razočarani smo što Novak neće igrati ove godine. On je neverovatan igrač i jedan od onih za koje znamo da su naši fanovi željni da ga gledaju. Nedostajaće nam, ali i dalje imamo dugu listu senzacionalnih igrača koji su potvrđeni ove godine, uključujući čak 41 od najbolja 42 tenisera na svetu - rekao je Karl Hejl, direktor turnira.

Đoković je ovaj kanadski masters osvajao četiri puta, a umesto njega u žrebu će se naći Kris Jubenks, a Novaka posle Vimbldona ćemo najverovatnije gledati u Sinsinatiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TAJNA KVALITETA KAFE: Benefiti od zrna do šoljice