''FINALE VIMBLDONA, PROTIV ĐOKOVIĆA, BILO BI NEVEROVATNO'' Alkaraz najavio mogući duel protiv Novaka

Novosti online

07. 07. 2023. u 20:00

Karlos Alkaraz se danas plasirao u treće kola Vimbldona, još uvek nije izgubio niti jedan set, a želja mu je da igra finale grend slema u Londonu, ali bi voleo da to bude protiv Novaka Đokovića.

ФИНАЛЕ ВИМБЛДОНА, ПРОТИВ ЂОКОВИЋА, БИЛО БИ НЕВЕРОВАТНО Алкараз најавио могући дуел против Новака

FOTO: Tanjug/AP

Na konferenciji za medije mu je postavljeno i pitanje o potencijalnom finalu protiv Novaka Đokovića, iako taj meč trenutno deluje prilično daleko.

- Bilo bi neverovatno da igram finale ovde na Vimbldonu, a još bolje bi bilo da to bude protiv Đokovića, naravno. Ipak, tu je mnogo sjajnih igrača koji se dobro snalaze na travi, koji se sjajno osećaju na ovoj podlozi. Moram da ostanem fokusiran ukoliko mislim do finala. Previše je mečeva ispred mene. Ne mogu da se opustim. Moram da igram najbolje što znam. Hajde da vidimo da li ću stići do finala ili ne - kroz osmeh je odgovorio prvi teniser sveta.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)