DA LI ĐOKOVIĆ LAŽIRA POVREDU? Javio se Mats Vilander i razočarao mnoge
Srpski teniser Novak Đoković u petak igra za 10. finale na Australijan openu, ali ne prestaju zli komentari na njegov račun.
Vlasnik 21 grend slem titule je nedodirljiv i sa povredom, a mnogi to ne mogu da mu oproste. Naravno, ima onih koji razmišljaju zdravorazumski i podržavaju našeg asa na putu do rekordne titule.
Proteklih dana, mnogi su ga napadali kako lažira povredu zadnje lože, ali Šveđanin je rekao da su to apsolutne besmislice.
- Kada čujete ljude kako pričaju o tome na negativan način, pitate se, šta to rade? Besmisleno je optuživati nekoga za nešto tako - kaže Mats.
On je objasnio zbog čega sve teorije o lažiranju povrede padaju u vodu.
- Pre svega, nema šanse da kao igrač želite da date nekom do znanja u svlačionici da ste povređeni sve dok se stvarno ne povredite. Tako da su sve te optužbe o lažiranju smešne. Što bi gubio energiju? To je za mene potpuno besmislena rasprava. To je Novakova stvar, sigurno oseća bol, naravno da je povređen, ali može da igra tenis. To je jedino važno - zaključio je Vilander.
BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković
Preporučujemo
AUSTRALIJA PRETI NOVAKU ZBOG RUSIJE: Potez Srđana Đokovića razbesneo "kengure"
26. 01. 2023. u 09:02
NOVAK SAZNAO TERMIN MEČA! Evo kada Đoković igra polufinale Australijan opena
26. 01. 2023. u 07:59
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (1)