KUP SRBIJE U RVANJU: Trijumf Spartaka i Crvene zvezde

Novosti online

23. 09. 2024. u 11:42

Rvači Spartaka iz Subotice i rvačice beogradske Crvene zvezde pobednici su Kupa Srbije za 2024. godinu. Na Završnom turniru koji je održan u Obrenovcu uz besprekornu organizaciju RK Posavina, učestvovalo je čak 24 ekipe i ukupno 190 takmičara i takmičarki.

КУП СРБИЈЕ У РВАЊУ: Тријумф Спартака и Црвене звезде

Foto: Rvački savez Srbije

U muškoj konkurenciji velika borba za trofej vodila se između Spartaka, zrenjaninskog Proletera i Kragujevca, koje su predvodili naši trofejni reprezentativci - Sebastijan Nađ, Mate Nemeš i Aleksandar Komarov.

Koliko je bilo neizvesnosti, najbolje svedoči podatak da su dve borbe odlučile ko će osvojiti veliki prelazni pehar. Uroš Krstin je doneo presudnu pobedu Spartaku u duelu protiv Aleksandra Simovića iz Kragujevca, a Marko Supić iz Proletera je u kategoriji do 130kg izgubio u finalu protiv iskusnog Nemanje Pavlovića iz Novog Sada i tako ostavio svoj klub bez važnih bodova.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na kraju Spartak je trijumfovao sa ukupno 125 bodova, Proleter je bio drugi sa 116, dok je treće mesto pripalo Kragujevcu sa 87 bodova.

Foto: Rvački savez Srbije

 

Što se tiče devojaka, ubedljivu pobedu je odnela Crvena zvezda koja je prvo mesto osvojila sa 115 bodova. Drugo mesto pripalo je Partizanu sa 50 bodova, dok je treća bila ekipa Zmajeva iz Petrovca na Mlavi.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Za najboljeg takmičara proglašen je Aleksandar Komarov iz Kragujevca, a titula najbolje rvačice pripala je Emiliji Jakovljević takođe iz Kragujevca. Za najboljeg trenera proglašen je trener subotičkog Spartaka Stojan Štefanek, a za najboljeg sudiju izabran je Marko Ivetić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)