IVANA ŠPANOVIĆ OTKRILA! Evo šta znači misteriozna poruka koja je uplašila Srbiju

Novosti online

20. 09. 2024. u 14:22

IVANA Španović je najveće ime srpske atletike, ali tokom prethodne sezone je imala mnogo problema sa povredama koje su i uticale na njen loš rezultat na Olimpijskim igrama u Parizu.

ИВАНА ШПАНОВИЋ ОТКРИЛА! Ево шта значи мистериозна порука која је уплашила Србију

FOTO: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ivana nije uspela da ostvari željeni rezultat, ali je po svaku cenu želela da učestvuje u glavnom gradu Francuske.

Ona je u razgovoru za Telegraf otkrila sa kakvim se sve problemima suočavala ove godine.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Sad mogu o tome do sutra da pričam, poenta cela je da smo se sa ovim po prvi put u karijeri susreli i jednostavno način na koji smo odreagovali u datom trenutku, šta smo uradili, na koji način je bilo potpuno u skladu da smo u tome prvi put i da je to za nas sve bilo novo. Jednostavno smo pokušali da ostanemo istrajni toj mojoj ideji da se pojavim u Parizu po svaku cenu. Da nije bila olimpijska godina, mi bismo verovatno stali na vreme, povreda bi se zalečila i vratila bih se na stazu zdrava. S obzirom na to da su u pitanju bile OI, onda smo ipak morali malo drugačije - istakle je Ivana i dodala:

- Moje izvođenje na OI ove godine je i te kako bilo još jedna uspešna godina za naš Savez. Na to sam jako ponosna i mnogo uživam u tome i presrećna sam što imamo mnogo dece koje dolaze i najavljuju da će biti na vrhu poput mene i da će mi se pridružiti i to je generalno nešto što sve nas treba da ohrabruje.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

 

Srbija se već raduje uspesima Adriane Vilagoš i Angeline Topić, međutim, najuspešnija srpska atletičarka ikada želi da skrene pažnju da su njih dve i dalje deca i da treba da ih pazimo.

- Ono o čemu ja najviše želim i uvek pričam jeste to da svi mi treba, one su mlade i perspektivne i apsolutno je jasno da se radi o vanserijskim talentima i to je nešto što primarno treba da ostane zadatak svima oko njih, da dok su deca uživaju u tome jer ako se u nekom momentu ta draž prebaci u čist profesionalizam, to znači da se to neko zadovoljstvo u sportskom smislu završava i tu počinje da se podrazumeva sve. Tu treba staviti što duže, da dođe na red, mislim da je samo to bitno. Sve dok su zdrave i okružene ljudima kojima treba da budu da će biti medalja i da ćemo uživati u njihovim rezultatima i svih onih mlađih koji tek dolaze.

Na kraju se Španovićeva dotakla i svojih reči o završetku karijere i obradovala sve one koji su se zajedno sa njom radovali tokom prethodnih godina.

FOTO: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

- U principu ja sam nespretno bila sa izjava u Parizu samo zato što... Bila sam spremna na takav ishod, ali jednostavno sam potajno priželjkivala nešto sasvim drugo. I ja sam rekla da sam želela da u Parizu u jednom sasvim drugom kontekstu završim svoju sportsku karijeru. S obzirom na to da se to nije desilo, meni je sada apsolutno primarni fokus da se oporavim, jer znamo šta je i to nije nešto što generalno predstavlja neku veliku brigu i nešto što u ovom trenutku može da me skloni sa atletske staze, s obzirom na to da ćemo to da dovedemo u red i da kada budem spremna za treninge ja ću se vratiti. Mislim da moja karijera zaslužuje apsolutno drugačiji kraj. Sve dok sam zadovoljna s onim što radim, kako, i dokle god imam istu želju ja ću se pojaviti.

Na kraju je otkrila i šta je značila njena misteriozna objava na Instagramu.

- Objava je bila to da sve prolazi, i lepo i ružno, i da je to i prokletstvo i lepota svakog trenutka - zaključila je Ivana Španović.

(Telegraf)

BONUS VIDEO "OSTVARIO SE SAN": Aleksandra Perišić se obratila u Srpskoj kući u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata