HAOS NA TRCI FORMULE: Pjastri odneo trijumf posle velikog incidenta

Novosti online

15. 09. 2024. u 15:20

Velika nagrada Azerbejdžana završena je pobedom Meklarena za koji je trijmuf odneo Oskar Pjastri, ali je trku obeležio veliki incident koji je u velikoj meri uticao na ishod trke.

ХАОС НА ТРЦИ ФОРМУЛЕ: Пјастри однео тријумф после великог инцидента

FOTO: Tanjug/AP

Odvezao je Australijanac sjajnu trku od početka do kraja i posle 51 kruga u Bakuu je zasluženo slavio ispred Šarla Leklera, vozača Ferarija, dok se na trećem mestu pobedničkog postolja našao Džordž Rasel u Mercedesu.

A, sve je izgledalo drugačije samo krug pre kraja. Ipak, tada se desio incident između Pereza i Sainsa, koji su bili jedan pored drugog, došlo je do kontakta, a obojica su zatim završila u ogradi pored staze. Srećom, bez ozbiljnijih posledica.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Vozač Meklarena Lando Noris zauzeo je četvrto mesto, peti je bio aktuelni svetski šampion Maks Ferstapen iz Red Bula, a šestu poziciju osvojio je vozač Aston Martina Fernando Alonso.

Vozač Vilijamsa Aleksander Albon zauzeo je sedmo mesto, a osmi je bio njegov timski kolega Franko Kolapinto. Bodove su još osvojili Luis Hamilton iz Mercedesa i Oliver Berman, koji vozi za ekipu Has.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Prvo mesto u generalnom plasmanu vozača drži Ferstapen sa 313 bodova, dok je drugi Noris sa 254. Prvo mesto u generalnom plasmanu konstruktora preuzeo je Meklaren sa 476 bodova, dok je Red Bul drugi sa 456.

Sledeća trka na programu je već za sedam dana, kada će se voziti Veliku nagradu Singapura.

BONUS VIDEO: OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom