NAŠ TANDEM ZA ELITU: Dva tima ciljaju da se pridruže grupnoj fazi vaterpolo Lige šampione, Novom Beogradu

S. R.

13. 09. 2024. u 06:30

ŠUMADINCI ciljaju elitu. Silno pojačane vaterpoliste Radničkog iz Kragujevca od danas do nedelje očekuje kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona.

НАШ ТАНДЕМ ЗА ЕЛИТУ: Два тима циљају да се придруже групној фази ватерполо Лиге шампионе, Новом Београду

N. Paraušić

 Na domaćem terenu rivali će im biti mađarski BVSC, grčki Vuljagmeni i zagrebačka Mladost. Ovo se smatra jednom od najjačih grupa, budući da su Mađari imaju mlade igrače koji su reprezentativci svoje zemlje, baš kao što je slučaj sa hrvatskim timom, dok na klupi Vuljagmenija sedi Vladimir Vujasinović. Samo pobednik grupe imaće privilegiju da učestvuje u grupnoj fazi elitnog nadmetanja. Pored Radničkog, igrači Šapca nastupaće u Španiji protiv Sabadelja, Ortiđe i Poa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Raspored: (Kragujevac), petak: Vuljagmeni - Mladost 18.00, Radnički - BVSC Zuglo 20.00. Subota: Mladost - BVSC Zuglo 18.00, Radnički - Vuljagmeni 20.00. Nedelja: BVSC Zuglo - Vuljagmeni 18.00, Radnički - Mladost 20.00.

Sabadelj, petak: Sabadelj - Po 19.00, Šabac - Ortiđa 21.00. Subota: Sabadelj - Šabac 17.30, Ortiđa - Po 19.15. Nedelja: Po - Šabac 11.30, Sabadelj - Ortiđa 13.15.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Srbija će imati jednog sigurnog predstavnika, jer šampion Novi Beograd ide direktno u grupnu fazu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

HVALA TI NOVAČE, ŠTO SI VEROVAO U JEDNOG MALOG: Krajinović se oprostio od tenisa, ovo je poručio Noletu, Troickom i kumu iz reprezentacije