SREBRO NIJE NEUSPEH: Kapiten juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije Luka Gladović o finalu Svetskog prvenstva do 18 godina

S. K.

10. 07. 2024. u 16:11

JOŠ jednom su Mađari sprečili Srbe da osvoje svetsko zlato. Kapiten juniorske reprezentacije Luka Gladović je posle finala, u kojem je naša selekcija izgubila sa 12:10, sportski je priznao velikom rivalu da je zasluženo osvojio titulu prvaka sveta na SP do 18 godina u Buenos Ajresu. Iskazao je i nadu će u budućnosti biti još bolji.

СРЕБРО НИЈЕ НЕУСПЕХ: Капитен јуниорске ватерполо репрезентације Србије Лука Гладовић о финалу Светског првенства до 18 година

foto miloš vukadinović

- Čestitam ekipi na borbenosti u finalu. Ovo realno nije neuspeh. Sastavni deo uspeha je i neuspeh i moramo da se pomirimo sa tim. Mađarska je u finalu bila bolja od nas. Pravili smo neke greške, nismo se pridržavali svih zadataka iz svlačionice. Glave gore, idemo dalje, verujem da je ovo samo jedan korak i učenje lekcije za ubuduće. Na nama je da damo sve od sebe na sledećem okupljanju, takmičenju - rekao je za sajt VSS kapiten "delfina" Luka Gladović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ČISTOG VAZDUHA ZA PLAVO NEBO: Put ka održivoj budućnosti kroz obnovljive izvore energije