SLOVENCI IZABRALI TIM ZA PARIZ: Selektor treće evropske selekcije George Kretu odredio 12 odbojkaša za Olimpijske igre

Novosti online

09. 07. 2024. u 09:45

PRELOMIO je i George Kretu. Selektor Slovenije saopštio je tim koji će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu. Slovenci će igrati u grupi A sa Srbijom, Francuskom i Kanadom. Inače, lane su osvojili bronzu na EP u Italiji, a ove godine su bili četvrti u Ligi nacija.

СЛОВЕНЦИ ИЗАБРАЛИ ТИМ ЗА ПАРИЗ: Селектор треће европске селекције Георге Крету одредио 12 одбојкаша за Олимпијске игре

CEV (ilustracija)

Na spisku su: Gregor Ropret, Dejan Vinčić (tehničari), Tonček Štern, Nik Mujanović (korektori), Tine Urnaut, Žiga Štern, Klemen Čebulj, Rok Možić (primači), Alen Pajenk, Jan Kozamernik, Sašo Štalekar (blokeri), Jani Kovačić (libero). Rezerva je primač Uroš Planinšič.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

OVAKAV NIKAD NIJE BIO! Novak Đoković zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)