PRAVI TEST SA "TRIKOLORIMA": Vaterpolisti sutra u drugom kolu turnira "Srbija 2024" u Šapcu igraju sa Francuskom

S. K.

04. 07. 2024. u 12:32

"DELFINI" jedinu pravu proveru pred Olimpijske igre u Parizu imaju na turniru "Srbija 2024" u Šapcu. Vaterpolisti će večeras (20.45) odmeriti snage sa Rumunijom, sutra (20.45) se sastaju sa Francuskom, u subotu sa Nemačkom (8.30) i Crnom Gorom (20.45) i u nedelju (20.45) sa Australijom. Biće to i prilika za igrače da se nametnu selektoru Urošu Stevanoviću.

ПРАВИ ТЕСТ СА ТРИКОЛОРИМА: Ватерполисти сутра у другом колу турнира Србија 2024 у Шапцу играју са Француском

Foto: Profimedia

Srbi su na olimpijskom turniru u grupi sa Francuskom i sigurno je da oba sastava na Gradskom bazenu u Šapcu neće otkriti sve svoje karte. Ali, zato publika može da očekuje spektakularan meč. "Trikolori" su u februaru na SP u Dohi bili hit šampionata, u četvrtfinalu su eliminisali branioca titule, Mađarsku, a u polufinalu umalo nisu iznenadili Hrvate, koji su se kasnije okitili zlatom. Ekipa, u kojoj važne poteze vuče hrvatski stručnjak Vjekoslav Kobešćak na kraju se nije domogla medalje, jer je bila slabija od Španija.

I za razliku od naše selekcije, već je odigrala dva pripremna meča sa Crnom Gorom u Monpeljeu (17:19 posle peteraca) i Seteu (14:10). Prva zvezda je centar Tomas Vernu, ali odskaču i Fontani, Kruzije, Bodegas... Srbi su dosada žestoko radili u Kragujevcu i Kranju, tako da su im prve utakmice u Šapcu. Podsetimo, u reprezentaciji su se vratili Miloš Ćuk i Nikola Dedović. Ipak, najviše hrabri sjajna forma Dušana Mandića, koji je najzaslužniji što je njegov Ferencvaroš prošlog meseca osvojio Ligu šampiona.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U svakom slučaju selektor Uroš Stevanović će posle Šapca imati jasnu sliku što se tiče tima za Pariz. Inače, posle Šapca sledi rad u Novom Sadu, Podgorici i Beogradu.

S. K.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Srbija 2024"

PRVO kolo turnira "Srbija 2024" u Šapcu (danas): Nemačka - Crna Gora 17.15, Francuska - Australija 19.00, Srbija - Rumunija 20.45. Drugo kolo (sutra): Australija - Nemačka 17.15, Rumunija - Crna Gora 19.00, Srbija - Francuska 20.45.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca