PRAVA PROVERA PRED OLIMPIJSKE IGRE: Vaterpolisti od sutra do nedelje u Šapcu igraju na "Trofeju Srbija 2024"

Novosti online

03. 07. 2024. u 17:20

KOLIKO su dobro radili u Kranju vaterpolisti će moći da provere u Šapcu. U gradu na Savi od sutra do nedelje održaće se međunarodni "Trofej Srbija 2024" na kojem će "delfini" odmeriti snage sa pet selekcija. Izabranici Uroša Stevanovića sutra (20.45) igraju sa Rumunijom, u petak (20.45) sa Francuskom, u subotu sa Nemačkom (8.30) i Crnom Gorom (20.45), a u nedelju (20.45) sa Australijom.

ПРАВА ПРОВЕРА ПРЕД ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Ватерполисти од сутра до недеље у Шапцу играју на Трофеју Србија 2024

FOTO: M. Vukadinović

Selektor Uroš Stevanović je na konferenciji za štampu u Gradskoj kući istakao da je za reprezentaciju, koja se priprema za Olimpijske igre, turnir veoma bitan, jer će posle priprema u Kranju moći da vide šta će još morati da dorade do Pariza. Turnir u Šapcu je jedini na kojem će "delfini" igrati, ali ne i poslednja provera.

- To nam je prvi filter i prva proba pred Olimpijske igre. Posle toga nas očekuje rad u Novom Sadu, sparinzi sa crnogorskom selekcijom u Podgorici i pred sam put u Beogradu. Za sada je sve kako samo mogu da poželim. Igrači su motivisani, svesni su veličine takmičenja i očekivanja i želja svim pred Pariz. Rad je bio stvarno izuzetan. Sada ide lepši deo kroz utakmice i sparinge, da se što više uigramo i da vidimo na čemu treba da radimo u nastavku priprema - istakao je Stevanović.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Predsednik VSS Viktor Jelenić se zahvalio gradonačelniku dr Aleksandru Pajiću, gradu Šapcu i vaterpolo klubu Šabac što su omogućili da se održi turnir.

- Želeo bih da uzmemo treću zlatnu medalju za redom, ali svaka će da bude veliki uspeh - rekao je Jelenić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Raspored

U PRVOM kolu "Trofeja Srbija 2024" sutra se sastaju: Nemačka - Crna Gora (17.15), Francuska - Australija (19.00), Srbija - Rumunija (20.45).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!