NA PRAVOM PUTU: Kapiten vaterpolista Nikola Jakšić zadovoljan kako se pripremaju u Kranju za Olimpijske igre u Parizu

S. K.

01. 07. 2024. u 11:29

TRADICIJA ni ovog puta nije izneverena. Vaterpolisti kad god se pripremaju u Sloveniji slobodan dan iskoriste da odu na izlet na Jost nad Kranjem. Bila je to prilika "delfinima" da na trenutak "zaborave" na Olimpijske igre u Parizu.

НА ПРАВОМ ПУТУ: Капитен ватерполиста Никола Јакшић задовољан како се припремају у Крању за Олимпијске игре у Паризу

Foto: Profimedia

- I ovog puta bilo je na najvišem nivou - kaže za sajt VSS kapiten Nikola.

Izabranici Uroša Stevanovića danas napuštaju Kranj, a od 4. do 7. jula očekuju ih utakmice na turniru "Srbija 2024" sa Australijom, Francuskom, Rumunijom, Nemačkom i Crnom Gorom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Radili smo dva puta dnevno, fokusirani smo, znamo šta nam je cilj. Zadovoljan sam kako smo radili, verujem da će uroditi plodom - optimizam ne napušta jednog od naših najboljih igrača.

Sjajni bek naglašava da je Novi Beograd sada u drugom planu...

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Samo je reprezentacija u glavi. I naredne godine nosiću kapicu Novog Beograda, jer imam ugovor. Sada su najvažnije Olimpijske igre. Ambicije su nam kao i uvek velike. Radimo jako dobro i ako se po tome poznaje, po angažovanju svih nas, imamo pravo na optimizam - naglašava Jakšić.

U stručnom štabu je i legendarni odbojkaš, sada sportski psiholog Andrija Gerić. Čuveni bloker je član najtrofejnije odbojkaške generacije, koja je 2000. u Sidneju osvojila olimpijsko zlato.

- Sve to dobro funkcioniše. Navikavamo se na priče sa Gerićem i verujem da će to svima da nam pomogne da u pravom trenutku budemo na željenom nivou. Ovde je sada najbitnije za sve da naporne treninge izdržavamo, da smo svi zdravi i neka tako ostane - smatra Jakšić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA U MEDICINI ali u ovome je ključ