RAT u Ukrajini, odnosno "Specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. Najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" iznedrile su "dodatak" koji je prilično šokirao Ruse. Najpre zbog njihove zastave, a onda i zbog tri grupe sportista kojima je danas, 29 dana pred početak Igara, zabranjen nastup na njima.

Sladjana TS

27.06.2024. 18:33

Па то и нису Олимпијске игре. Украјинци ће моћи слободно да се оките заставама Блекрока. Део који контролише Кијев је Блекроковија. Тако ће се у будућности звати. Леп је рекао новинар Такер Карлсон шта је Зеленски урадио. Продао је и земљу и земљиште и сав народ који тамо живи. А ова фарса у Паризу апсолутно није празник спорта са пет олимпијских кругова. То тако замишља Томас Бах, као некада Хитлер. И од почетка сам то говорила и ово само потврђује дискриминаторну и исполитизовану петпарачку шараду која превазилази чак и добар укус. Превазилази било какву нормалност. Цео МОК треба сменити јер крше и Повељу УН.

realno

27.06.2024. 19:07

Mislim da niti jedan Rus nebi trebao da ucestvuje na igrama jer ne to po meni ravno izdaji... Kada Amerikanci i ostali ubijaju unaokolo njih niko ne suspenduje niti uslovljava. O tim tkz olimpijskim igrama netreba uopste ni pricati niti im pridavati bilo kakav znacaj...