BORBA JOŠ UVEK TRAJE: Srbija izgubila od Poljske, u nedelju pada odluka o odlasku na Olimpijske igre

Novosti online

22. 06. 2024. u 18:58

ODBJKAŠKA reprezentacija Srbije izgubila je u Ligi nacija od Poljske s 3:2 (25:21, 21:25, 25:18, 22:25, 15:11). "Plava četa" tako nije uspela da već ove subote dođe na korak od obezbeđivanja plasmana na Olimpijske igre u Parizu.

БОРБА ЈОШ УВЕК ТРАЈЕ: Србија изгубила од Пољске, у недељу пада одлука о одласку на Олимпијске игре

FOTO: FIVB

Izabranici Igora Kolakovića sad moraju da čekaju poslednje kolo kako bi znali da li su poslednji učesnici najveće planetarne sportske smotre.

Ipak, ovaj poraz ne bi trebalo da utiče mnogo na plasman Srbije koja je umanjila svoj saldo za samo 0,01 bod. Naša selekcija i dalje ima osam više od Kube i dobru poziciju pred završni duel.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Srbija u nedelju od 20.30 igra protiv Slovenije. Moglo bi da se desi da pre tog meča padne odluka o tome da ko će biti poslednji učesnik Olimpijskih igara.

Ukoliko bu Kuba izgubila od Poljske, naša reprezentacija bi praktično čekirala vizu za Pariz. Kubanci ne bi izgubili puno bodova, ostala bi razlika oko osam poena. Toliko ne bi trebalo Srbija da izgubi čak i da bude poražena od Slovenije maksimalnim rezultatom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ipak, ukoliko bi Kuba iznenadila selekciju Nikole Grbića onda bi timu Igora Kolakovića bio potreban trijumf protiv "zmajčeka".

U ovom trenutku "plava četa" ima 260,07 bodova, a Kubanci 251,69.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama