SJAJNA UVERTIRA ZA OLIMPIJSKE IGRE! Dva zlata za srpske rvače u Varšavi

Novosti online

21. 06. 2024. u 09:29

Reprezentativci Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Georgi Tibilov i Aleksandar Komarov osvojili su zlatne medalje na 67. Memorijalnom turniru Vladislav Pitlašinski u Varšavi.

СЈАЈНА УВЕРТИРА ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ! Два злата за српске рваче у Варшави

Foto Rvački savez Srbije

U veoma jakoj konkurenciji na turniru velikog ugleda i bogate tradicije Tibilov je trijumfovao u kategoriji do 63 kilograma, dok je Komarov bio najbolji u kategoriji do 87 kilograma.

- Ovo je jedan od najjačih turnira u svetu i zato smo rezultatima veoma zadovoljni - ističe jedan od trenera naše rvačke reprezentacije Stojan Dobrev i dodaje:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Sve ovo je u sklopu priprema za Olimpijske igre i ono što mogu da kažem je da se u ovom momentu naši rvači nalaze u veoma dobroj formi. Predstoji nam još dosta rada pre odlaska u Pariz, ali na delu smo mogli da vidimo gde se nalazimo u ovom trenutku u odnosu na konkurenciju i šta je ono što treba popraviti. Na turniru je učestvovao i Mate Nemeš, ali smo u prvoj borbi odlučili da odustane od daljeg takmičenja, zbog problema koje je imao sa povredom leđa. Osetio je bol i jednostavno nismo želeli ništa da rizikujemo - objasnio je Dobrev.

Srbiju će na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati petorica rvača. Osim Tibilova, Komarova i Nemeša u grčkom-rimskom stilu, na najvećoj svetskoj smotri sporta u glavnom gradu Francuske takmičiće se i Stevan Mićić i Hetik Cabolov u slobodnom stilu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Predstoji nam put u Bugarsku na nastavak priprema. Tamo će akcenat biti isključivo na rvanju, jer će u Tetevenu biti veliki broj kvalitetnih rvača iz Kube, Turske, Nemačke, Finske, Venecuele, Kolumbije i to će biti sjajna prilika za dobar sparing. Nakon toga, završne pripreme pred put u Pariz odradićemo u Beogradu - zaključio je Dobrev.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA U MEDICINI ali u ovome je ključ