JOŠ JEDNA SRPKINJA U ITALIJI: Iskusna odbojkašica Jovana Kocić pojača Cda volej Talmasons FVG

Novosti online

03. 06. 2024. u 16:28

SVE više naših odbojkašica seli se u Italiji. Od juče će zvanično u Seriji A igrati i povremena reprezentativka Srbije, blokerka Jovana Kocić, koja je pristupila ekipi Cda volej Talmasons FVG.

ЈОШ ЈЕДНА СРПКИЊА У ИТАЛИЈИ: Искусна одбојкашица Јована Коцић појача Цда волеј Талмасонс ФВГ

FOTO: N. Skenderija

Italijani ističu da je u Srbiji ponikla u "Steriji", da se dokazala u Vizuri, a da je poslednjih godina blista u dresu ekipe Alba Blaž. Ističu i da je bila najbolja blokerka prvenstva Rumunije, kao i da je sa reprezentacijom Srbije osvojila evropsko srebro 2021. i bronzu u Ligi nacija 2022.

U klubu ne kriju zadovoljstvo što su angažovali Jovanu, koja je naglasila za klupski sajt:

- Uzbuđena sam, jer imam priliku da igram u italijanskom prvenstvu, koje smatram najboljim na svetu. Volela bih da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve...Ambiciozna sam, želim da se usavršavam i postižem važne ciljeve kako na ličnom, tako i na timskom nivou. Nadam se da ću igrati važnu ulogu u timu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!