ARILJE POLOŽILO ISPIT: Uspešno organizovano prvenstvo Srbije za mlade rukometaše

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 06. 2024. u 14:03

Arilje je nedavno organizovalo Prvenstvo države u rukometu za uzrast mlađih kategorija. Utisci su fenomenalni, svi učesnici prezadovoljni. A povodom toga visoka delegacija Rukometnog saveza Srbije na čelu sa predsednicom Milenom Delić posetila je ovu opštinu, najpoznatiju po crvenom zlatu i malinama.

АРИЉЕ ПОЛОЖИЛО ИСПИТ: Успешно организовано првенство Србије за младе рукометаше

FOTO: STC Arilje

Milena Delić je uputila čestitke domaćinima za organizaciju.

- Utisak je veoma pozitivan posle državnog prvenstva za dečake do 12 godina, ne samo iz ugla Rukometnog saveza, već i svih klubova koji su učestvovali. Žao mi je što i tada nisam bila u mogućnosti da prisustvujem, ali smo prvu priliku iskoristili da dođemo u posetu i da porazgovaramo o daljim zajedničkim aktivnostima u cilju promocije rukometa. Ideja jeste da u budućnosti Arilje bude domaćin i neke od mlađih selekcija reprezentacije, koja bi se ovde pripremala i eventualno odigrala neku prijateljsku utakmicu. Ima još prostora za napredak, naročito su nas obradovale mogućnosti za rukomet na pesku kome smo se sada više posvetili iz drugačijeg ugla - rekla je predsednica Delić, na obraćanju u prostorijama Sportskog saveza Opštine Arilje.

Generalni sekretar RSS Aleksandar Brković pratio je tokom vikenda državno prvenstvo.

- Organizacija državnog prvenstva je bila odlična, naročito kada uzmemo u obzir da je to bilo takmičenje najmlađeg uzrasta, to je zaista izazovno. Grad Arilje, lokalni Sportski savez i svi ljudi koji su učestvovali u organizaciji zaista su bili na visini zadatka i Rukometi savez Srbije ovim putem iskazuje još jednom zahvalnost. Verujem da će u budućnosti biti još prostora za saradnju i radujemo se zajedničkom razvoju novih rukometnih centara, poput Arilja - poručio je Brković.

FOTO: STC Arilje

Tekst potpisa

Sportskom savezu Arilje i Saši Lukoviću, RSS je uručio priznanja za izuzetan doprinos organizaciji državnog prvenstva, a direktor Sportsko turističkog centra Arilje Saša Luković je istakao:

- Pre svega bih se zahvalio Rukometnom savezu Srbije i predsednici Mileni Delić što su nas posetili. Tema razgovora bila je dalja saradnja između Rukometnog saveza Srbije i naše opštine i sportskog saveza. Cilj je da u narednom periodu organizujemo neki kamp i pripreme kod nas u Arilju, da razvijamo rukometni klub Arilje i prezentujemo rukomet u celom Zlatiborskom okrugu. Dobili smo priznanje za organizaciju državnog prvenstva, svi su otišli zadovoljni iz našeg grada, još uvek dobijamo pohvale i želimo da u narednom periodu podignemo letvicu u odnosu na ovu godinu - reči su Saše Lukovića.

U delegaciji RSS bio je i direktor sportskog sektora Željko Radojević. Goste je pozdravio i predsednik opštine Arilje Predrag Maslar, a sastanku je prisustvovao i generalni sekretar lokalnog sportskog saveza Darko Rogić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?