RAZBILA AMERIKANKE, A ONDA... Sve Srpkinje odmah slavile plasman u finale Svetskog prvenstva, samo se Tijana Bošković okrenula (VIDEO)

Novosti online

12. 10. 2022. u 22:51

SRBIJA je nastavila da briljira na Svetskom prvenstvu za odbojkašice, koje zajednički organizuju Holandija i Poljska, a plasman u novo finale burno je proslavljen. I to uz jedan zanimljiv detalj.

РАЗБИЛА АМЕРИКАНКЕ, А ОНДА... Све Српкиње одмах славиле пласман у финале Светског првенства, само се Тијана Бошковић окренула (ВИДЕО)

Twitter / @PawlikDominika

Podsetimo, odbojkašice Srbije su u polufinalu savladale Amerikanke posle velike borbe, a poslednji potez u dramatičnom meču izvela je Tijana Bošković, posle čega je lopta neodbranjivo poslata u polje suparnica, a meč okončan u korist naših reprezentativki.

Njen čak 32. poen, čime je ubedljivo bila najefikasniji akter ovog susreta (osvojila je koliko "drugoplasirana" i "trećeplasirana" igračica zajedno - 17 poena je ostvarila Robinson Kelsi, a 15 naša Bianka Buša) izazvao je veliko slavlje svih u našoj nacionalnoj selekciji.

Međutim, Tijana Bošković nije slavila odmah kad i ostale. Zastala je, dok su sve njene saigračice trčale jedne drugoj u zagrljaj, čak se i okrenula na drugu stranu, što možete videti na snimku koji je pred vama...

... a onda se i ona pridružila velikoj proslavi. Prosto joj je trebao sekund, dva da dođe sebi posle sopstvene fantastične partije, ali pre svega zbog izuzetne pobede i plasmana u šampionat planete.

Slavlje je sasvim razumljivo kada se ostvari nešto veliko, ali ovaj trenutak u kome je Tijana Bošković zastala da prigrli samu činjenicu koliki podvig je ostvaren, samo govori o tome sa koliko istinskih emocija je i ovoga puta igrala za Srbiju. Emotivno, naravno, i sve ostale odbojkašice igraju za našu zemlju, samo je čuvena korektorka ovim potezom pokazala da ne želi jedino srcem da slavi uspeh, već i da ga pojmi na pravi način - celim bićem: i umom i srcem. Tada su radosti ionako veće.

Ali, postoji još jedan stepenik. I radosti, i uspeha.

A njega pruža veliko finale.

Za novu titulu svetskog prvaka odbojkašice Srbije će igrati protiv boljeg iz meča Italija - Brazil (sastaju se u četvrtak od 20 časova).

Finale, u holandskom Apeldornu, igra se u subotu 15. oktobra od 20 sati po našem, srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Brzo voze i dobro zarađuju - Da li je šampion Formule 1 prvi i po plati?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)