BARKLI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Legendarni košarkaš udario na Jokićevog rivala

Novosti online

26. 10. 2024. u 13:20

Nekadašnji NBA košarkaš Čarls Barkli govorio je o brojnim temama, a jedna od njih bila je i zarada košarkaša u Americi. Ovu priliku iskoristio je da potkači velikog Jokićevog protivnika.

БАРКЛИ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Легендарни кошаркаш ударио на Јокићевог ривала

Screenshot / TNT

Barkli je komentarisao veliku platu koju prima Džoel Embid.

 - Mislim da nije fer i hoću ovo jasno da kažem, jer je ovo ludilo. Upravo je potpisao ugovor na tri godine za 193 miliona dolara. Ponavljam, na tri godine, za 193 miliona dolara. Da bi igrao košarku. Nismo radnici u čeličani. Nismo medicinske sestre. Ljudi koji imaju pravi posao moraju da rade 40 do 50 sati nedeljno. Mi igramo košarku najviše četiri dana nedeljno. Većinu vremena, to su tri utakmice nedeljno. On ima najbolju rezervu u ligi, Andrea Dramonda. I Keni i Šak su već kazali isto. Da je on samo rekao 'OK, igraju 25 minuta u drugoj utakmici kada imamo 'vezane' mečeve dan za danom'. Ili da je rekao 'Andre Dramond neka igra'. Ali da kaže unapred da neće igrati, to je budalaština Siksersa i tačka - rekao je Barkli.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Podsetimo, Embid je kritikovan od strane navijača zbog propuštanja utakmice na otvaranju nove sezone NBA lige, a i samo takmičenje je pokrenulo istragu protiv američkog košarakaša.

BONUS VIDEO: "MVP, MVP!" Ovako je Nikola Jokić dočekan na aerodromu "Nikola Tesla" posle Olimpijskih igara

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA, SVE SE REŠAVA U BEOGRADU: Đoković u problemu, ovu vest nije želeo da čuje