TRULO JE NEŠTO U DRŽAVI KOLORADO! Puče Denver u paramparčad, džaba im i Nikola Jokić

Novosti online

25. 10. 2024. u 06:27

UPOZORAVAO je Nikola Jokić, trener Majk Meloun nije verovao. Debelo nešto ne štima u Denveru, što se videlo u pripremnim mečevima, ali i na otvaranju sezone. Šamar Nagetsima usred Kolorada zadala je Oklahoma - 102:87.

ТРУЛО ЈЕ НЕШТО У ДРЖАВИ КОЛОРАДО! Пуче Денвер у парампарчад, џаба им и Никола Јокић

FOTO: Tanjug/AP

Nikola Jokić je odigrao još jednu partiju iz svoje kuhinje začinjenu tripl-dablom (16 poena, 12 skokova i 13 asistencija), ali uzalud.

Odmah je Nagetsima naišla neugodna ekipa Oklahome, koja je i prošle sezone bila veoma dobra, a očigledno iz Tandera ove godine žele čak da odu i korak više. Već su u prvoj deonici u Denveru pokazali da su došli po pobedu, te su postigli čak 31 poen za 12 minuta i ostvarili su prednost, iako su gubili sa 19:10.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Kada su se Tanderi odlepili na pet poena prednost, tokom druge deonice je ta prednost samo rasla, išla je i do 10 poena, dok se nije spuštala ispod četiri. Na kraju ovog dela je na semaforu pisalo 58:51. Treća deonica je bila i ključna u ovom meču. Do izražaja je došao kvalitet, ali i širina rostera Oklahome, koja je otišla na neverovatnih 17 poena razlike.

Denver već nije mogao da se povrati iz tog ambisa, pa je Majk Meloun pružio šansu i rezervistima, koji su uspeli da održe rezultat takvim kakav je i bio.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Na kraju meča u redovima Denvera najbolji je bio pomenuti Nikola Jokić sa 16 poena, 12 skokova i 13 asistencija, dok je pomoć imao u vidu Kristijana Brauna koji je upisao takođe 16 poena uz sedam skokova. Majkl Porter Džunior je dodao 15 poena, a Džamal Mari i Eron Gordon po 12. Veoma slab je bio Rasel Vestbruk, koji je meč završio sa šest poena, te po pet skokova i asistencija uz "-24" indeks.

Kod Oklahome, najbolji je bio Šej Gildžis Aleksander sa 28 poena, Čet Holmgren je dodao 25 uz 14 skokova, a dvocifreni su bili i Endru Vigins sa 15 poena, odnosno Džejlen Vilijams sa 12.

BONUS VIDEO JAGO JASAN: Evo zbog čega smo izgubili meč od Barse

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLOBODARSKI KALENDAR: Detaljno po datumima - kako je teklo oslobađanje Beograda