OVO ZANIMA SVE ZVEZDAŠE: Trener Reala otkrio da li će DŽanan Musa igrati protiv crveno-belih

Novosti online

23. 10. 2024. u 20:20

CRVENA zvezda će u petom kolu Evrolige gostovati madridskom Realu. Pred ovaj meč oglasio se trener "kraljevića" Ćus Mateo i otkrio da li će za meč konkurisati Džanan Musa.

ОВО ЗАНИМА СВЕ ЗВЕЗДАШЕ: Тренер Реала открио да ли ће Џанан Муса играти против црвено-белих

Foto: Tanjug

Košarkaš iz Bosne i Hercegovine se povredio na utakmici u ACB listi sa Đironom i sad je poznato da će ipat biti u sastavu.

Ovaj 55-godišnji stručnjak je najpre govorio o crveno-belima i to veoma pohvalno.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Raspored je takav kakav je. Ne procenjujem da li je dobar trenutak za susret sa rivalom. Jednostavno moramo da ispoštujemo raspored. Moraćemo da igramo protiv svih i potrošnja je maksimalna. Moramo da budemo oprezni. U ovom slučaju, radi se o ekipi koja je sama po sebi u vrhu tabele, jer se u prethodnim rundama odlično takmičila i bilo ju je veoma teško pobediti. Izgubili su samo jednu utakmicu u produžecima. Imaju veoma dobre igrače i veoma dobrog trenera. Nisam bio iznenađen njihovim startom zbog kvaliteta njihovih igrača i zato što su fizički tim koji se odlično brani i ima poene u rukama - rekao je Mateo.

Real je u seriji od dve pobede, ali ne obazire se mnogo na to strateg "kraljevića".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Ne razmišljam o tome da li možemo da dobijemo tri utakmice zaredom. Razmišljam samo o sledećoj utakmici i da moramo da je dobijemo. Prošle godine smo imali 19 pobeda u nizu, sad smo pobedili Panatinaikos i Đironu i to je to. To vam oduzima fokus od razmišljanja o tome šta imamo i šta će doći. Pustite prošlu, idemo na sledeću utakmicu.

Potom se osvrnuo i na Musu i potvrdio da je trenirao i da je spreman.

- Imao je bolove pre par dana. Uganuo je skočni zglob. Juče nije trenirao, ali danas jeste i dobro je.

Bez obzira na to što će sjajni bek biti u timu, Real nije kompletan za duel sa Crvenom zvezdom.

- Dve povrede koje imamo su različite i čekamo da vidimo kada će se Garuba vratiti treninzima. Ne žurimo i želimo da se potpuno oporavi. Felizova je malo dugotrajnija. Nadamo se da ćemo se uskoro videti i imati ga što pre. Moramo da uradimo dobar preventivni rad. Oni koje imam su najbolji i trudićemo se da uradimo dobar posao.

Odgovorio je i na pitanje novinara da li će se Madriđani dodatno pojačati.

- Nisam rekao da je sastav kratak, već da moramo da budemo pažljivi u određenom trenutku i da je primereno da se pojačamo. Konkurencija je veoma zahtevna. Ono što moram da uradim je da razmislim šta imam i ne mogu da predvidim da li će neko doći. Za sutra možemo biti sasvim dobri i videćemo šta će biti u budućnosti - zaključio je Mateo.

Podsetimo, utakmica Real Madrid - Crvena zvezda igra se u utorak od 20.45.

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARNA KOREOGRAFIJA: Delije obojile Arenu u crveno-belo

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIO JE PRVA HIV POZITIVNA OSOBA U JUGOSLAVIJI: Član grupe EKV je prema rečima svojih prijatelja živeo i umro kao anđeo