SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici

Novosti online

22. 10. 2024. u 19:16

Novak Đoković nije mogao da ne reaguje. Ne posle onoga što se desilo u Podgorici.

СРАМ ВАС БИЛО, ЦРНОГОРЦИ! Новак Ђоковић се огласио због дешавања у Подгорици

Foto AP

Podsetimo, skandalozno ponašanje domaćih navijača obeležilo je u ponedeljak uveče derbi 5. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde u krcatoj "Morači".

Zvezda je posle velike drame pobedila Budućnost, a sudije su čak tri puta prekidale meč zbog nedopustivih ispada domaćih navijača.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Sjajan derbi pao je u drugi plan zbog sramnih povika i prekida, a na meti podgoričkih "varvara", kako sebe zovu najvatrenije pristalice crnogorskog sportskog giganta, bio je srpski košarkaš Nemanja Nedović.

Tačnije, njegova supruga Mina.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Nakon jednog nesportskog faula koji je napravio na meču, naš reprezentativac se našao na žestokom udaru publike. Domaći navijači vređali su suprugu srpskog košarkaša i ubacivali tvrde predmete na teren, pa su sudije u poslednjoj deonici odlučile da povuku ekipe sa parketa dok se ne isprazni deo tribina.

Dok su igrači Zvezde išli ka tunelu, pojedini navijači Budućnosti stajali su u neposrednoj blizini i vređali Nedovića, a on im i nije ostao dužan, što možete videti na snimku koji je pred vama:

Ipak, sama činjenica da se bezdušno vređala supruga sportiste, nadjačala je sve ostale vulgarnosti sa ove utakmice.

A Nedović je, baš zato, uradio ono što Novak Đoković radi kada ga publika vređa, ili se nesportski ponaša na njegovim mečevima - počeo je da "diriguje" navijačima.

Videvši šta je srpski košarkaš uradio u tim trenucima, Nole je u svojoj Instagram "priči" objavio taj snimak i dopisao:

"Podrška za brata"

Novak Đoković i podrška Nemanji Nedoviću na Instagramu posle incidenata na utakmici Budućnost - KK Crvena zvezda / Foto: Printskrin Instagram/djokernole

Šta je Nedović uradio posle utakmice Budućnost - Crvena zvezda?

Podsetimo, posle svega što se dogodilo, pomenuti Zvezdin košarkaš se oglasio na društvenim mrežama. Prvo je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom i sa ćerkom.

Odmah posle toga je na Instagramu postavio i jedan kratak snimak, odnosno citat popularnog repera Drejka:

"Vama ostalima, onima koji ne veruju, koji su neuspešni, koji brišu tvitove, vi me činite ljutim. Pogledajte me u oči, želite da uradite nešto? Tako sam i mislio", izgovara Drejk na tom snimku.

Foto: Printskrin

 

I supruga Nemanje Nedovića, Mina, javila se putem svog Instagram naloga, objavivši samo jednu fotografiju. Na njoj je bio prikazan samo rezultat utakmice, a uz nju je napisala jednu rečenicu koja je izazvala pažnju javnosti.

- Neda dirigent - napisala je Mina, aludirajući na pomeuti Nemanjin gest kada je simulirao dirigenta dok su navijači vređali nju.

Foto: Printskrin

 

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BESPLATNA APLIKACIJA ZNAM MAJSTORA JE TU! Revolucionarno rešenje za sve vrste popravki