''E, TO JE NAJVEĆA OPASNOST!'' Željko Obradović pred meč Partizana i Virtusa u okviru Evrolige

Filip Milošević

22. 10. 2024. u 15:16

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Virtusa i istakao da će "crno-beli" morati da daju maksimum na meču petog kola Evrolige.

Е, ТО ЈЕ НАЈВЕЋА ОПАСНОСТ! Жељко Обрадовић пред меч Партизана и Виртуса у оквиру Евролиге

Foto: Profimedia

Utakmica između Partizana i Virtusa biće odigrana sutra od 20,30 časova u Beogradskoj areni.

Obradović je podsetio da je Virtus ove sezone u Evroligi zabeležio četiri poraza.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Oni još nemaju pobedu u Evroligi i to je verovatno najveća opasnost ovog meča. Oni imaju izvanredan tim, popunjeni su na svim pozicijama i izvanredno su vođeni sa istim trenerom kao i prošle sezone - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

On je istakao da je uveren da će košarkaši Virtusa biti motivisani na meču sa Partizanom.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Siguran sam da će doći ovde da igraju sa velikom motivacijom pošto imaju takav skor u Evroligi. Pripremali smo utakmicu, trebalo bi da kao uvek damo maksimum od prvog do poslednjeg sekunda utakmice - rekao je Obradović.

On je dodao da Partizan nema problema sa povredama igrača.

- Košarkaši Virtusa biće maksimalno motivisani, imaju dovoljno kvaliteta u timu, nekoliko košarkaša su igrali zajedno sa istim trenerom i zaista očekujem tešku utakmicu - naveo je trener Partizana.

Obradović je rekao da će sutra odrediti tim koji će nastupiti protiv Virtusa.

- Vašingtonu i Majku nedostaju treninzi, ali treniraju vredno sa velikom motivacijom. Tek je počela sezona, odigrali smo devet utakmica, nismo ni na osmini onoga što nas čeka - rekao je trener "crno-belih".

Obradović je potom prokomentarisao izjavu selektora Srbije Svetislava Pešića, koji je rekao da će zamoliti Partizan i Zvezdu da daju bar po dva igrača za reprezentaciju u novembarskim mečevima kvalifikacija za EP 2025. protiv Danske.

Košarkaši Srbije će 21. novembra gostovati Danskoj, a dve selekcije će se potom tri dana kasnije sastati u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana će 21. novembra odigrati meč 11. kola Evrolige.

- Vi ćete da pitate Pešića kakvu je saradnju imao sa Partizanom poslednje tri godine i veoma lako ćete razumeti sve što vas zanima - odgovorio je Obradović.

Košarkaš Partizana Ife Lundberg se nalazi na širem spisku selekcije Danske za mečeve protiv Srbije u kvalifikacijama za EP 2025.

- Kada dođe vreme za tu utakmicu, tada ćemo pričati. Nemam pojma, niti mogu sada o tome da razmišljam ili da planiram nešto - istakao je Obradović.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu