VELIKI MALER: Košarkaš kojeg "večiti" dobro pamte mora na operaciju!

Novosti online

21. 10. 2024. u 14:53

Košarkaši Barselone poraženi su od ekipe Baskonije s rezultatom 93:89, ali mnogo gora vest dočekala je ovaj klub jer su najverovatnije ostali bez važnog igrača do kraja sezone.

ВЕЛИКИ МАЛЕР: Кошаркаш којег вечити добро памте мора на операцију!

FOTO: M. Vukadinović

Nikolas Laprovitola povredio se pred kraj meča Barselone i Baskonije nakon što je nezgodno doskočio. Dodatni pregledi su pokazali da je u pitanju jedna od najtežih sportskih povreda - kidanje prednjih ukrštenih ligamenata kolena i Argentinca očekuje duža pauza.

 - Pregledi su pokazali da je naš igrač Nikolas Laprovitola pokidao prednje ukrštene ligamente i zadobio povredu vanjskog meniskusa desnog kolena. Igrač će biti podvrgnut operaciji u narednim danima. Klub će se ponovo oglasiti nakon operacije sa procenom perioda oporavka - navedeno je u saopštenju Barselone.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Kada su u pitanju povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena, obično su pauze od šest do devet meseci, tako da je veliko pitanje da li će se Laprovitola vratiti na parket do kraja sezone.

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARNA KOREOGRAFIJA: Delije obojile Arenu u crveno-belo

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU