''MISLIO SAM DA ĆU POLUDETI!'' Novajliji u Zvezdi teško pao poraz od Barselone

Filip Milošević

19. 10. 2024. u 08:30

Košarkaši Barselone slavili su protiv Crvene zvezde u ''Areni'' 98:94 nakon produžetaka, a nakon meča Majk Daum je bio vidno razočaran.

МИСЛИО САМ ДА ЋУ ПОЛУДЕТИ! Новајлији у Звезди тешко пао пораз од Барселоне

Foto: Profimedia

 Barselona je fantastičan tim, pokazali su to večeras. Atmosfera je bila neverovatno, bilo je baš glasno. Sitnice su odlučile, probaćemo da ispravimo, duga sezona je pred nama. Teško je, ali izvući ćemo pouke i nastavljamo dalje - izjavio je Daum nakon utakmice.

Kada je upitan koje su to sitnice odlučile ishod, Daum je istakao važnost odbrane: 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Preuzimanje u odbrani, pritisak na igrača, ne dozvoljavajući mu da šutira, takve stvari. Znam za mene lično, Panter je pogodio preko mene, morao sam da ga guram ka unutra. Takve sitnice treba da ispravimo. Mislio sam da ću poludeti. Borili smo se 100 odsto. Dali smo sve od sebe. Bilo je i umora, što se možda videlo u odbrani. Kao što sam rekao, nastavljamo dalje - završio je Daum

BONUS VIDEO: Delije pune Beogradsku arenu pred meč Zvezda - Baskonija

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi