DOMAĆIN FAVORIT: Košarkaši kraljevačke Sloge sutra gostuju Zlatiboru

G. ĆIROVIĆ

18. 10. 2024. u 10:51

Košarkaši kraljevačke Sloge doživeli su dva poraza u premijerna dva kola nove sezone „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“, na gostovanju OKK Beogradu i od Tamiša na svom parketu.

ДОМАЋИН ФАВОРИТ: Кошаркаши краљевачке Слоге сутра гостују Златибору

G.Šljivić

Priliku da prvu prvenstvenu „recku“ upišu na svoj bodovni saldo kraljevački „beli“ imaće sutra (18.00) u 3. kolu na gostovanju ekipi Zlatibora iz Čajetine, ali za to će im biti potrebno i mnogo košarkaškog znanja i još više sportske sreće pošto domaćoj ekipi pripada uloga velikog favorita u ovoj utakmici.

Zlatibor je startovao sa dva trijumfa u domaćem prvenstvu, a u 11 međusobnih duela sa Slogom slavio je čak 10 pobeda, sedam uzastopnih. Kraljevčani, ipak, poručuju da će pružiti svoj maksimum i pokušati da na teškom gostovanju naprave veliko iznenađenje.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom