SFEROPULOS OTKRIO! Evo da li će Nemanja Nedović igrati protiv Fenerbahčea u trećem kolu Evrolige

Filip Milošević

14. 10. 2024. u 12:55

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u utorak od 19 časova i 45 minuta ekipi Fenerbahčea. Trener crveno-belih Janis Sferopulos izneo je očekivanja pred ovaj duel.

СФЕРОПУЛОС ОТКРИО! Ево да ли ће Немања Недовић играти против Фенербахчеа у трећем колу Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica između Zvezde i Fenerbahčea biće odigrana sutra, od 19.45 časova, u Istanbulu.

- Fenerbahče ima dve pobede, odličan su tim. Oni imaju zaista sjajan roster, koji je veoma kompletan. Možda imaju povrede, ali imaju mnogo kvalitetnih igrača i evroligaško iskustvo. Znamo šta moramo da uradimo. Moramo da budemo veoma koncentrisani na naš plan. Imaju glasnu publiku, zato moramo da ostanemo fokusirani, ne smemo da izgubimo ni minut koncentracije. Držaćemo se plana i boriti se da pratimo ono što smo zamislili za ovu utakmicu - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

On je dodao da će Nemanja Nedović putovati sa ekipom u Istanbul.

- Nedović će pokušati da trenira danas, videćemo kako će ići. Ići će dan za danom. Putuje sa nama, tako da ćemo odlučiti sutra pre utakmice da li je 100 odsto spreman za meč. Ne želimo da rizikujemo povredu. Ima manju povredu, ne želimo da je pogoršamo i izgubimo ga na duži period. Nećemo rizikovati, videćemo kako je u poslednjem trenutku - dodao je trener Zvezde.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Miloš Teodosić se vraća u tim, pošto je zbog suspenzije propustio prva dva meča u Evroligi.

- Teodosić je uvek ključan za tim zbog svog kvaliteta i dodatne vrednosti koju donosi. Uvrstićemo ga u rotaciju da svojim iskustvom i kvalitetom pomogne ostalima i unapredi našu igru - naveo je Sferopulos.

Crvena zvezda je prošle sezone u oba duela savladala Fenerbahče.

- Ne mislim da je važno. Prošla sezona je prošlost, a ova je nova sezona. Drugačije su okolnosti. Svaka utakmica je drugačija. Ne verujem u tradiciju niti u prošlost. Verujem samo u sadašnjost i moramo ostati fokusirani. Nova sezona, nova igra, sve je moguće - zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO: "DA VOLIM CRNO-BELE": Orila se poznata pesma na predstavljanju tima KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)