SPREMAN ZA POČETAK NBA SEZONE: Srpski bek imao zapaženu ulogu u pobedi Šarlota

Novosti online

11. 10. 2024. u 08:55

Srpski košarkaš Vasilije Micić istakao se u pobedi Šarlot hornetsa nad Memfis grizlisima rezultatom 119:94 u predsezonskom meču NBA lige.

СПРЕМАН ЗА ПОЧЕТАК НБА СЕЗОНЕ: Српски бек имао запажену улогу у победи Шарлота

FOTO: Tanjug/AP

Iako je proveo nešto više od 20 minuta na terenu, Micić je uspeo da upiše četiri poena, četiri asistencije i tri skoka, pruživši solidan doprinos timu.

Micić je meč započeo kao starter, iako je ulogu preuzeo u fazi pripreme za sezonu, svima su bile podeljene minute na parketu. Srpski as je realizovao dva od pet šuteva iz igre, što je dovoljno za ulogu važnog člana tima u predstojećim izazovima. Iako je ulogu preuzeo u fazi pripreme za sezonu, jasno je da je srpski košarkaš važan član tima u predstojećim izazovima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

FOTO: Tanjug/AP

Vasilije Micić je pokazao svoju vrednost i potencijal u meču sa Memfis grizlisima. Ovi nastupi srpskih košarkaša unose dodatnu uzbuđenost pred predstojeću sezonu NBA lige.

Najefikasniji u redovima Hornetsa bio je Miler sa 22 poena, dok je Men dodao 19 poena. Na drugoj strani, Desmond Bejn je predvodio Memfis sa 17 poena, a Haf je dodao 15.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U drugom predsezonskom duelu, Dalas maveriksi su poraženi od Juta džezera s rezultatom 107:102. Bez Luke Dončića na terenu, Džezeri su dominirali uz fantastičan učinak Laurija Markanena, koji je upisao 26 poena i sedam skokova. Kod Dalasa, najzapaženiji je bio Gaford sa 15 poena i sedam skokova, dok je Prosper ostvario dabl-dabl učinak sa deset poena i deset skokova.

BONUS VIDEO Omri Glazer nakon utakmice Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEODOLJIVA PONUDA ZA EGZOTIČNU DESTINACIJU KOJA ODUZIMA DAH