"URLAO SAM NA TEODOSIĆA U SVLAČIONICI!" Saša Đorđević otkrio tajnu iz vremena kada je bio selektor Srbije

Novosti online

09. 10. 2024. u 07:37

Aleksandar Đorđević, legendarni srpski košarkaš i trener, nedavno je bio gost u "X&O's CHAT" podkastu kod Edina Avdića, gde je otkrio zanimljive detalje o svom periodu na klupi "orlova", posebno se osvrćući na Svetsko prvenstvo 2014. godine.

УРЛАО САМ НА ТЕОДОСИЋА У СВЛАЧИОНИЦИ! Саша Ђорђевић открио тајну из времена када је био селектор Србије

FOTO: EPA

- Imao sam sreće da treniram Miloša Teodosića, virtuoz, jedan od najtalentovanijih igrača koji je prošao ovim regionom. Sećam se da sam urlao na Tea 2014. godine. Vikao sam daj mi dobrog Tea, ne lošeg, daj mi dobrog, vođu, ne ovog kad poludiš - rekao je Đorđević.

- Tog lošeg Tea ne želimo, ali ovo si pravi ti! Insistirao sam na tome i ponosan sam na odnos koji sam izgradio sa njim. Teo je bio najbitniji igrač svoje generacije u našoj reprezentaciji. To je naravno evoluiralo, nije bilo moguće odmah da se napravi. Ne može ni sa jednim igračem. Čvrsto verujem u ljudskost u odnosima, da moraš da se odnosiš prema saradniku kao čovek. Kao igraču mi je bilo lakše da napravim te odnose iznutra, teže je kad si kao trener van svlačionice - ističe Aleksandar Đorđević.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Foto: Profimedia

 

Aleksandar Đorđević je kroz svoje iskustvo na klupi reprezentacije Srbije otkrio neke od ključnih momenata i odnosa sa igračima koji su bili od presudnog značaja za uspeh. Njegova priča sa Teodosićem i naglasak na ljudskim odnosima predstavljaju inspirativan primer vođenja i motivacije u sportu.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NA TRI JEZIKA: Odmah stigao odgovor, evo i od koga (FOTO)