"NE TRAŽIMO ALIBI!" Oglasio se prvi čovek Zvezde posle poraza u Splitu

Novosti online

07. 10. 2024. u 11:29

Predsednik KK Crvena zvezda Željko Drčelić komentarisao je start crveno-belih u ABA ligi.

НЕ ТРАЖИМО АЛИБИ! Огласио се први човек Звезде после пораза у Сплиту

FOTO: ABA liga/KK Split/Renato Peci

Ekipa Janisa Sferopulosa u tri kola ABA lige već ima dva poraza, a poslednji je došao u Splitu od istomene ekipe.

"Neočekivano i svakako nije na nivou koji smo priželjkivali i za koji smo se spremali. Međutim, postoje i faktori koji dobrim delom utiču na tako nešto, a uočljivi su kod većine evroligaških ekipa, jer je period za pripreme dosta redukovan, pa je uvod u sezonu praktično finalni deo priprema ukoliko gledamo prema načinu na koji su se ekipe doskoro pripremale za start sezone. Pogledajte, Real Madrid je sezonu otvorio sa 0-3, Baskonija dva poraza u domaćem šampionatu, a zatim i ulazak u jak tempo utakmica, pa evo Žalgiris i Crvena zvezda posle pobeda na startu Evrolige beleže poraze u domaćim, odnosno regionalnim šampionatima. Jako je teško, potrebno je vreme, ali verujem da ekipa može da izađe jača iz ove situacije i da napreduje iz utakmice u utakmicu. Igrali smo protiv Dubaija i Pariza na startu, ekipa koje su velika nepoznanica, prvu utakmicu nismo uspeli da privedemo kraju kako smo želeli, ali smo već u Parizu zbili redove i zabeležili važnu pobedu na otvaranju Evrolige", rekao je Drčelić za Sportal.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Poraz od Splita došao je nakon pobede nad Parizom u Evroligi, a Drčelić je bio sa ekipom na obe utakmice.

"Smatram da je moja uloga i obaveza da budem uz ekipu i pružim podršku u svakom trenutku. Ekipa dobro radi, odnosi su baš onakvi kakvi se mogu poželeti. Ali teren je jedino merilo i želimo da to prenesemo upravo na teren. Zato je potrebno da svi mi u klubu, navijači i zvezdaška javnost budemo uz tim i pomognemo u tome, kako bismo što pre zaigrali na pravi način. Ponavljam, sve ovo je za trenutni deo sezone nešto sa čim se suočavaju mnoge ekipe, mi verujemo u tim i pružamo im punu podršku!"

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Zvezdin novi izazov je Baskonija, koju dočekuje u Beogradskoj areni.

"Kao što je trener Janis rekao posle utakmice sa Mornarom, nema prostora za kuknjavu, moramo svi zajedno da prepoznamo trenutak i da stanemo uz tim. To su dokazani igrači, sa mnogo pobeda i trofeja, koji su samim dolaskom u klub obradovali navijače, predvođeni sjajnim trenerom na klupi i zato je važno da sada budemo uz tim i pokušamo svi zajedno da zabeležimo i drugu pobedu u Evroligi, ovoga puta pred našim navijačima. Ukoliko se to ostvari, ako se ne varam, do sada nismo zabeležili takav start u Evroligi i tome moramo svi da doprinesemo", rekao je prvi čovek Zvezde.

"U Parizu smo imali sjajnu podršku, u Beogradu u Areni očekujemo još veću. Sada nam je potrebno veliko zajedništvo i podrška, jer samo na taj način možemo da uđemo u pravi ritam i zaigramo onako kako verujem da možemo. Važno je da razumemo da u ovakvom ritmu, gde iz sezone idete na reprezentativne akcije, a zatim odmah nastavljate sa klupskim obavezama, početak sezone ne može biti bez turbulencija, ali cilj je da ekipa u delu sezone kada je najvažnije, a to je deo sezone kada se odlučuje o finalnom plasmanu i borbi za trofeje, bude prava i spremna da odgovori izazovima. Zato još jednom apelujem na sve zvezdaše, sve navijače Crvene zvezde, da u sredu dođu u Arenu i svim srcem podrže Janisa i prvotimce crveno-belih. Da pošaljemo najlepšu sliku celom svetu i zajedno zabeležimo važnu evropsku pobedu i preokrenemo ovu situaciju u našu korist! Ne želimo nikakva opravdanja i alibi, verujemo u rad i znamo da ćemo uz rad i kvalitet koji posedujemo to uspeti da prenesemo na parket, a uz podršku sa tribina taj proces će biti još brži i efikasniji. Jer, lako je biti dobar kad je sve dobro, na muci se poznaju junaci i mi iz ovakvih situacija moramo da izvučemo pouke", poručio je.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NADALU NEĆE BITI DOBRO: Đoković na korak od rušenja ovog Rafinog rekorda