BOGDANOVIĆ OBJASNIO AMERIMA: Igrati za Srbiju je privilegija, svako leto je posebno!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

01. 10. 2024. u 18:01

BOGDAN Bogdanović je kao kapiten predvodio reprezentaciju Srbije do bronze i Amerikancima je pričao koliko mu znači igranje za nacionalni tim.

БОГДАНОВИЋ ОБЈАСНИО АМЕРИМА: Играти за Србију је привилегија, свако лето је посебно!

FOTO: Tanjug/AP

Veruje da sjajni bek šuter da će mu ova sezone u Atlanti biti još bolja nego prošla. Tad je u klub stigao kao vicešampion sveta.

- Neverovatno iskustvo i nadam se da ću moći da napravim još bolju tranziciju ove sezone jer sam prošle došao sa Svetskog prvenstva i imao sjajnu sezonu sa timom. Nadam se da će tako biti i ove sezone. Ovog leta sam imao sjajno iskustvo, a sada gledam u budućnost sa vama ljudima - rekao je na Medija deju Atlante.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dobio je pitanje da li su mu Olimpijske igre pomogle da se što bolje spremi za sezonu 2024/2025.

- Pomoglo mi je dosta, posebno jer radiš nešto toliko mnogo puta, postaneš bolji. Što više utakmica, pogotovo visokog nivoa donose više iskustva i to je bolje za mene. Kada god igram za Srbiju pomaže mi da se spremim. Uvek je lakše da treniraš sa svojim drugarima i prijateljima, sa svojim momcima...

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Objasnio je potom šta za njega znači igranje za reprezentaciju.

- Igrati za Srbiju je privilegija, pogotovo kada imate takvu tradiciju iza sebe i istoriju. Pogotovo što sam kapiten tima, to je još jedna privilegija i odgovornost. Navijači su u Srbiji i širom sveta hteli da Srbija pobedi, ali mi to ništa nije promenilo. Da li bih voleo da smo pobedili, voleo bih, ali iskustvo i celo to leto sa mojim momcima je nešto što se ne ponavlja. Svako leto je posebno igrati za Srbiju, za zemlju koju voliš. To je i ljubav prema košarci.

Mnogi smatraju da je sad postao dosta bolji defanzivac nego što je bio kroz karijeru.

- Primetio je to trener, čak i moj selektor u reprezentaciji Srbije mi je rekao da sam postao bolji u odbrani. Radio sam na tome, na početku godine sam igrao drugačiju odbranu, a uvek postoji vremena za napredak. Govorili su mi da odbrana može da mi se popravi, uvek su me gurali i ja sam samo to i radio. Osećam da sam dosta bolji - zaključio je Bogdanović.

Atlanta će prvi meč u NBA ligi odigrati 24. oktobra protiv Bruklin netsa od 1.30.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote