''NEMA SUJETE U PARTIZANU!'' Sterling Braun nakon pobede crno-belih nad Borcem

Filip Milošević

26. 09. 2024. u 16:45

Košarkaš Partizan Steling Braun izneo je utiske posle prve zvanične utakmice u seoni za crno-bele, u kojoj je ''parni valjak'' trijumfovao protiv Borca sa 96:66.

НЕМА СУЈЕТЕ У ПАРТИЗАНУ! Стерлинг Браун након победе црно-белих над Борцем

FOTO: Ata images

U fenomenalnoj atmosferi pred nešto više od 18.000 navijača trijumfovali su crno-beli, a jedan od najboljih na terenu bio je Sterling Braun.

- Uživali smo! Da, uvek treba biti fokusiran, držati se plana. Ali, na kraju krajeva, treba da budeš srećan na terenu, da se zabaviš. Atmosfera je bila odlična, osetili smo energiju navijača. Bilo je dobro izaći na teren i doći do trijumfa. Izgledali smo dobro kao tim, pogađali smo i sada samo treba da nastavimo dalje - rekao je Braun za Meridian sport.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sterling je na premijeri upisao 11 poena, po četiri skoka i asistencije, a na parketu je proveo 18 minuta.

- Svi smo bili uzbuđeni da sezona počne. Čekali smo da počnemo da igramo, da pobeđujemo… Imamo sjajnu grupu momaka na okupu, stvarno smo jedva čekali da sve krene. Moja uloga je da uradim sve što je potrebno da se pobedi. I uradiću sve. Da li ću pogađati, pronalaziti druge koji su otvoreni… Čak nekada neću šutirati uopšte, već samo biti prisutan u odbrani, davati 100 odsto sebe. Osećam da mogu da uradim sve, takav sam igrač. Učiniću sve za pobedu. Osećam i da svi momci u timu isto razmišljaju. Nema sujete, svi su nesebični, svi igraju za onog do sebe. Što se mene tiče, uradiću ono što trener od mene traži, gde vidi da mogu da napadnem, kako da postignem lagane poene, kako da učinim igru lakšom. I postajem opušteniji svakog dana - poručio je Braun.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje