''UZBUĐEN SAM, UVEK SE TRUDIM DA BUDEM NAJBOLJI MOGUĆI SAIGRAČ...'' Boban Marjanović po dolasku u Fenerbahče

Novosti online

24. 09. 2024. u 16:56

Odlučio je Boban Marjanović da se vrati u Evropu nakon skoro decenije u NBA ligi pošto će u predstojećoj sezoni nositi dres Fenerbahčea.

УЗБУЂЕН САМ, УВЕК СЕ ТРУДИМ ДА БУДЕМ НАЈБОЉИ МОГУЋИ САИГРАЧ... Бобан Марјановић по доласку у Фенербахче

foto: EPA

On je bio i gost emisije "40+" na Fenerbahče TV-u, gde je govorio o novoj sezoni, dok je zbijao i šale.

- Veoma sam dobro, veoma sam uzbuđen. Mislim da sam igrao protiv Fenerbahčea na nekom turniru, i atmosfera je bila prelepa. Igrali smo i finale Evropskog prvenstva i izgubili od Slovenije. Zato poznajem salu i atmosferu. Takođe sam veoma srećan što su uspeli da naprave dres po meri mog tela.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Dotakao se i svojih epizoda u NBA ligi.

- Igrao sam u mnogo timova, kao što ste pomenuli, ali imao sam nova iskustva u svakom od njih. Grad, tim, organizacija i treneri su bili veoma dobri i posebni, tako da su svi timovi u kojima sam igrao ostavili lepe uspomene i iskustva za mene.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Istakao je Bobi i da je pričao sa Markom Gudurićem, Bogdanom Bogdanovićem, te svojim menadžerom Miškom Ražnatovićem pre dolaska u klub.

Istakao je Bobi i da je srećan zbog toga što će raditi sa Šarunasom Jasikevičijusom.

- On je sjajna osoba kao igrač, a i sada je kao trener. Veoma sam srećan što ću raditi sa Šarunasom. Ponekad igrači i treneri nisu na istoj talasnoj dužini, ali je važno da su na zajedničkom mestu.

Potom, dotakao se i svoje uloge.

- Uvek se trudim da budem najbolji saigrač i volim da pričam, jer imam iskustvo, želim da moji saigrači imaju koristi od toga. Moja visina, moje znanje, ukratko, volim da to delim i to ne samo na klupi, već i u svlačionici. Van terena mi je važno da usrećim decu, posebno onu zainteresovanu za košarku i sport. Kad sam ja bio dete, poznati košarkaši su dolazili u kamp, onda bi mi dotakli ruku i ja je nisam prao ruku dva dana. Imao sam dečju sreću koju i dalje volim.

BONUS VIDEO: ZRENjANIN NA NOGAMA: Dejan Davidovac doneo olimpijsku medalju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)