PREDSEDNIK DUBAIJA PRESREĆAN: "Dobro je što je prva bila Zvezda!"

Novosti online

23. 09. 2024. u 16:39

Nije bilo lako u kratkom periodu napraviti strukturu kluba, praktično za dva i po - tri meseca. Uspeli smo da se "podbaci lopta", a meni je posebno drago što smo prvu, istorijsku, utakmicu odigrali protiv Crvene zvezde, rekao je sportski direktor KK Dubai Dejan Kamenjašević.

ПРЕДСЕДНИК ДУБАИЈА ПРЕСРЕЋАН: Добро је што је прва била Звезда!

FOTO: ABA liga/Dubai

Dubai je od ove sezone član ABA lige, a u prvom meču pobedio je Zvezdu, aktuelnog šampiona, rezultatom 86:84.

"Zvezda ja za nas kao bratski klub, podržali su nas da uđemo u ABA ligu i veoma nam je drago što smo prvo njih ugostili u našoj velelepnoj "Koka Kola Areni", izjavio je Kamenjašević za Tanjug.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Prema njegovim rečima, pred ekipom Dubaija je još mnogo rada, ali veoma je važno što su sada definitivno na košarkaškoj mapi.

"Atmosfera je bila dobra, pokazali smo da imamo i parket i koševe i neke navijače koje još uvek moramo da učimo kako da navijaju, imamo i tim i takmičili smo se. Takođe, mislim da je za nas dobro što nam je Zvezda došla u prvom kolu, realno sad nam je bila najveća šansa da pobedimo jer su oni još u nekom početku, još se traže kao tim, imaju 16 igrača... "Zvezda je ekstremno dobar tim, napravljen za Top 8 Evrolige, imamo ogromno poštovanje prema njima. Opet, sa druge strane mi smo praktično igrali bez dva vrlo bitna igrača - Bertansa koji se na samom početku povredio, a videli smo kakav je šuter, dok je Ajzea Tejlor tek potpisao i još ne zna da li je "pošao i došao". Kad se uigramo, ne samo 12 igrača, nego i svi mi iz "stafa", verujte mi smo tek naučili imena nas samih, sve će biti bolje i bolje", istakao je Kamenjašević.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je iskoristio priliku da se zahvali na podršci rukovodstvu ABA lige, zatim rukovodećim strukturama grada Dubaija, "Koka Kola Areni", svima koji su pomogli da bi klub sada bio tu gde jeste.

  - Potrudili smo se da budemo dobri domaćini, tako će da bude i kada budu dolazili svi ostali klubovi. Sigurno, potrebno je još puno da učimo, mnogo stvari da ispravimo, manje u sportskom delu, ali mi smo tu da ostanemo. Stalno ponavljam, mi smo pozitivna sportska priča, bilo je dosta manipulacija i laži otkad smo počeli sa ovim projektom, ali sada su svi videli da je ova priča pozitivna za sve" Na kraju, prokomentarisao je mogućnost igranja u Evrokupu, odnosno Evroligi. "Sad se zna ko smo, priča se o nama, o atmosferi, o timu i predstoji nam put gde je potrebno da gradimo temelje jedne zdrave franšize, kluba koji želimo da postoji dugo. Želimo da se takmičimo, da napunimo ovu dvoranu koja je jedna od najboljih na svetu sigurno i za svaku ligu znači mnogo i onda ćemo videti u kojim ćemo ligama igrati, koje će postojati, koje neće, jer svi znamo da se u naredne dve godine može mnogo toga promeniti u evropskoj košarci. Mi već imamo ponude iz različitih liga, videli ste koliko je ovde atraktivno. Želimo sa svima da sarađujemo, ali za "ljubav i rat uvek je potrebno dvoje - zaključio je Kamenjašević.

Podsetimo, Dubai je savladao Zvezdu 86:84 u prvom kolu ABA lige.

BONUS VIDEO: ZRENjANIN NA NOGAMA: Dejan Davidovac doneo olimpijsku medalju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)