''USPELI SMO DA NAPRAVIMO NEŠTO VELIKO!'' Anđušić i Uskoković preserećni nakon trijumfa Dubaija nad Crvenom zvezdom

Filip Milošević

22. 09. 2024. u 20:46

VELIKA senzacija već na startu ABA lige. Novalija Dubai je pobedio Crvenu zvezdu u "Koka Kola Areni" sa 86:84 (28:16, 22:25, 16:22, 20:21)

УСПЕЛИ СМО ДА НАПРАВИМО НЕШТО ВЕЛИКО! Анђушић и Ускоковић пресерећни након тријумфа Дубаија над Црвеном звездом

FOTO: ABA liga/Dubai

Presrećan sam, videli ste svi kako je to lepo izgledalo. Mi smo ovde dva meseca i uspeli smo da napravimo ovako nešto - pobedimo Crvenu zvezdu, rekao je srpski košarkaš Aleksa Uskoković, koji je u pobedi protiv crveno-belih (86:84) postigao prvi poen u istoriji Dubaija.

- Zaista je bilo teško sve ovo napraviti, međutim verovali smo, sve oko nas je fantastično i srećan sam zbog svih ljudi u klubu. Dali su nam podršku i nije lako pobediti baš Zvezdu u prvom kolu - istakao je Uskoković, nekadašnji član crveno-belih, za Tanjug.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Danilo Anđušić, bivši kapiten Partizana rekao je da mnogi nisu verovali u novi tim, ali drago mu je što je ekipa pokazala da nisu bili u pravu.

- Pokazali smo da svi mogu ozbiljno da računaju na nas. Ovo je velika pobeda za tim, za grad, za Emirate i to protiv aktuelnog šampiona. Verujem da možemo da budemo prijatno iznenađenje ove sezone - poručio je Anđušić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli