AVRAMOVIĆ VODIO CSKA DO POBEDE: Srbin sjajan u trijumfu "armejaca" na startu VTB lige

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

21. 09. 2024. u 15:39

KOŠARKAŠI CSKA počeli su sjajno sezonu 2024/2025, pošto su u 1. kolu VTB lige u Moskvi pobedili Uniks sa 71:55 (10:19, 11:9, 27:13, 23:14), a odličnu partiju pružio je reprezentativac Srbije Aleksa Avramović.

АВРАМОВИЋ ВОДИО ЦСКА ДО ПОБЕДЕ: Србин сјајан у тријумфу армејаца на старту ВТБ лиге

FOTO: Tanjug/AP

Bivši igrač Partizana je meč završio sa 14 poena, četiri skoka i pet asistencija, uz šut 3/5 za dva, 2/5 za tri i 2/4 sa linije penala, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 20.

Prvo poluvreme nisu dobro odigrali "armejci" u napadu, što pokazuje i broj postignutih poena. Gosti su na veliki odmor otišli sa prednošću od sedam razlike - 21:28.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ipak, Moskovljani su se razigrali u nastavku, napad je počeo da funkcioniše i uspeli su da slome otpor rivala.

Jedini efikasniji od Avramovića u ekipi CSKA bio je Amat M'baje sa 15 poena. Na drugoj strani najviše su se istakli Devon Akon-Pursel i Ismael Bako sa po 12 poean.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ekipa iz glavnog grada Rusije u narednom kolu dočekuje Uralmaš, dok će Uniks ugostiti Samaru.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku