''KADA SAM POTPISAO ZA BARSELONU, OTAC JE ''POLUDEO''!'' Trener Katalonaca o svom rastanku sa Baskonijom i dolaskom u novu sredinu

Filip Milošević

19. 09. 2024. u 16:24

Novi trener Barselone Đoan Penjeroja govorio je o svom rastanku sa Baskonijom i tome kako je njegov otac reagovao kada je potpisao ugovor sa katalonskim klubom.

КАДА САМ ПОТПИСАО ЗА БАРСЕЛОНУ, ОТАЦ ЈЕ ПОЛУДЕО! Тренер Каталонаца о свом растанку са Басконијом и доласком у нову средину

FOTO: EPA

Kako se kaže ''za sve postoji prvi put'', pa je tako Penjeroja dobio svoj prvi otkaz u trenerskoj karijeri, u ekipi Baskonije.

- Nikad mi se nije desilo da dobijem otkaz. Mnogo meseci je prošlo i prihvatio sam to najbolje što sam mogao. Postoji samo 18 prvih trenera u ACB ligi i osim NBA, to su pozicije koje svi na svetu žele. Privilegija je biti trener ovde - rekao je španski strateg za "Mundo Deportivo".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dotakao se potom angažmana u Barseloni.

- Želeo sam da budem na mesto na kom veruju u mene i tamo gde postoji projekat. Otac je poludeo (smeh). Što se mene tiče, ljubitelj sam fudbala i kad budem imao priliku, otići ću na Nou Kamp - zaključio je Penjeroja. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

OVA SLIKA ĆE OBIĆI SVET: Zvezda izgubila od Benfike, a navijači su uradili ovo (VIDEO)