ŽELJKO OBRADOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Partizan na velikim mukama pred start ABA lige

Novosti online

19. 09. 2024. u 10:32

Košarkaši Partizana će tokom predstojećeg vikenda učestvovati na vrlo jakom pripremnom turniru u Grčkoj, na kome će se susresti sa Efesom, Makabijem i domaćinom Panatinaikosom.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ! Партизан на великим мукама пред старт АБА лиге

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Prvi rival crno-belih biće upravo grčki velikan Panatinaikos, a trener Partizana Željko Obradović već je postao fokus medijske pažnje u Grčkoj budući da je sa "zelenima" osvojio pet od svojih devet titula prvaka Evrope.

Međutim, put grčke prestonice Partizan je otputovao osetno oslabljen bez čak petorice košarkaša. Kapiten Vanja Marinković nije krenuo put Atine, Ajzea Majk se oporavlja od povrede i neće ga biti ni na startu nove sezone, a sa ekipom nije ni Arijan Lakić. Uz njih trojicu na prestižnom turniru neće učestvovati ni mladi Aleksa Dimitrijević i Mitar Bošnjaković koji su ostali u Beogradu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Usled navedenog, pred stručnim štabom vicešampiona ABA lige je težak posao da na turniru "Pavlos Janakopulos" uigra nepotpuni sastav.

Treba napomenuti da je planirano da se mečevi ovog turnira odigraju na stadionu "Panatinaiko", ali se usled loših vremenskih uslova odustalo od navedene ideje.

Prvi zvanični meč u novoj sezoni crno-beli će odigrati u sredu, 25. septembra, kada će u Beogradskoj areni u okviru prvog kola regionalnog košarkaškog takmičenja ugostiti ekipu čačanskog Borca.

BONUS VIDEO DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)