VEĆ VIĐENO! PANATINAIKOS PREKOPIRAO PARTIZAN: Obradović ponovo u Atini

Novosti online

18. 09. 2024. u 22:45

Meč između Partizana i Panatinaikosa održaće se na kultnom stadionu "Panatinaiko" u Atini u subotu 21. septembra. Predstojeći turnir je šesti po redu koji nosi ime nekadašnjeg vlasnika Panatinaiksoa Pavlosa Janakopulosa.

ВЕЋ ВИЂЕНО! ПАНАТИНАИКОС ПРЕКОПИРАО ПАРТИЗАН: Обрадовић поново у Атини

Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana će tokom predstojećeg vikenda učestvovati na vrlo jakom pripremnom turniru u Grčkoj, na kome će se susresti sa Efesom, Makabijem i domaćinom Panatinaikosom.

Prvi rival crno-belih biće upravo grčki velikan, Panatinaikos, a trener Partizana, Željko Obradović, već je postao fokus medijske pažnje u Grčkoj budući da je sa "zelenima" osvojio pet od svojih devet titula prvaka Evrope.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

Obradović je uporedio ovaj događaj sa spektaklom koji je prošlog leta organizovan na "Tašmajdanu".

Treber crno-belih je istakao da je taj događaj bio nešto posebno i da je inspirisao druge klubove da organizuju slične manifestacije na otvorenom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Da, ovaj turnir je nešto vrlo slično onome što smo mi organizovali pre godinu dana sa Fuenlabradom na "Tašmajdanu". Bila je divna atmosfera i čitav svet je video taj spektakl. To je bilo zaista nešto posebno. Mislim da je ono što smo mi uradili pre godinu dana sada inspirisalo druge klubove da urade nešto slično. I zbog toga smo ponosni. Jer mi smo napravili prvi korak ka organizaciji utakmica na otvorenom - rekao je Obradović.

Obadović nije krio koliko je srećan što će igrati na kultnom stadionu "Panatinaiko".

- To je veoma posebno mesto i veoma smo srećni što se nalazimo na ovom istorijskom mestu. Biće pune tribine, tako da će biti sjajno za sve koji dođu i svedoče uživo ovom spektaklu. Ovo je stadion na kojem su održane prve moderne olimpijske igre, tako da sam stadion ima svoju istoriju. Biće krcat, tako da nas i taj podatak čini još ponosnijim što smo deo turnira - rekao je Obradović.

BONUS VIDEO DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!