SAKRAMENTO VRATIO DRESOVE IZ ZLATNE EPOHE: Vraćaju se sećanja na Divca i Stojakovića (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2024. u 15:40

Košarkaški klub Sakramento Kings odlučio je da pred novu sezonu vrati dresove iz ranih 2000 godina.

САКРАМЕНТО ВРАТИО ДРЕСОВЕ ИЗ ЗЛАТНЕ ЕПОХЕ: Враћају се сећања на Дивца и Стојаковића (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Generacija kojoj su pripadali srpski košarkaši Vlade Divac i Peđa Stojaković, zajedno sa igračima kao što su Kris Veber, Dag Kristi, Majk Bibi, Bobi Džekson, Skot Polard, Hido Turkoglu i Džerald Valas, i dalje se smatra najuspešnijom u novijoj istoriji kalifornijske ekipe. 

Večne legende ostavile su dubok trag, a njihovi uspesi i dostignuća i dalje inspirišu nove generacije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Profimedia

Kingsi su na kreativan način predstavili svoje stare-nove dresove koji će nositi u predstojećoj sezoni. Dag Kristi u svojoj garaži otkriva dres koji je nosio na početku ovog veka, oblači ga i fotografiše se u njemu. Zatim stavlja staru kasetu u televizor kako bi uživao u najzanimljivijim momentima sa utakmica.

U ovoj nostalgiji mu se pridružuje i Majk Bibi, koji zajedno sa Kristijem igra basket na malom košu u dvorištu. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ova ekipa je 2002. godine u sedam mečeva izgubila finale Zapada od Los Anđeles Lejkersa, ali ovu seriju i dalje prate kontroverze jer su brojni NBA fanovi koji smatraju da su sudije oštetile Kingse. I u naredne dve godine su padali u sedam utakmica, najpre od Dalas Maveriksa, onda i Minesota Timbervulvsa.

BONUS VIDEO DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju