''NAJLEPŠA NEDELJA U MOM ŽIVOTU!'' Bogdan Bogdanović o reprezentaciji, Olimpijskim igrama...

Filip Milošević

16. 09. 2024. u 19:00

Kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, predvodio je Srbiju u prethodne dve godine na Evropskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, a sada je izneo u ''Oko Magazinu'' razna dešavanja u reprezentaciji.

НАЈЛЕПША НЕДЕЉА У МОМ ЖИВОТУ! Богдан Богдановић о репрезентацији, Олимпијским играма...

FOTO: Tanjug/AP

- Šta se sve izdešavalo u tih 5-6 dana, najlepša nedelja u mom životu - rekao je Bogdanović u emisiji "Oko magazin" na RTS-u.

Šta je presudilo u meču protiv Amerikanaca, koji su doveli sve najbolje što su imali?

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Ta utakmica je gotova odavno i nemamo za čim da žalimo. Krivo nam je svima što nismo uspeli da pobedimo, najviše nama igračima i stručnom štabu. Treba tu utakmicu gledati za budućnost. Ta bronza može da nam bude dodatna motivacija i izgrađivanje kulture u reprezentaciji. Lično, ovo je prvi put da sam pobedio na kraju takmičenja, da smo osvojili medalju a da se nismo vraćali poraženi. Ta medalja će nam dosta pomoći da se domognemo zlata.

O čuvanom slavlju nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

- I mi smo normalni ljudi, i mi volimo da se veselimo. Tu su bile naše porodice i prijatelji, oni su nam dodatna motivacija. To sve je izgledalo prirodno.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima