"MISLIM DA MU JE ŽAO ŠTO JE NAPUSTIO PARTIZAN": Čuveni izraelski trener se oglasio o Jamu Madaru

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

16. 09. 2024. u 16:33

IZRAELSKI košarkaš Jam Madar došao je 2021. godine u Partizan. U redovima crno-belih se zadržao dve sezone. Čuveni trener Pini Geršon ističe da mladi plejmejker žali što je napustio tim iz Beograda.

МИСЛИМ ДА МУ ЈЕ ЖАО ШТО ЈЕ НАПУСТИО ПАРТИЗАН: Чувени израелски тренер се огласио о Јаму Мадару

FOTO: Evroliga

Ovaj 23-godišnjak je prošle sezone pojačao Fenerbahče, ali se nije naigrao za istanbulskog velikana. Ovog leta stigao je u minhenski Bajern.

Geršon smatra da Gordon Herbert, trener nemačkog kluba ne računa ozbiljno na Madara.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Kada je Madar bio na terenu, Makabi je napravio seriju 12:0 i odmah je izašao iz igre. Ne računa na njega kao igrača u rotaciji, već kao dopunskog. Da li je ulazak u igru kao deveti, na pet minuta, igranje u Evroligi? Ne - izjavio je Geršon u podkastu "Geršon i prijatelji".

On smatra da Jam nije trebalo da odlazi iz Partizana gde ga je trenirao Željko Obradović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Ne znam koje je opcije imao, ali danas, po mom mišljenju, žali što je napustio Partizan. Fener je imao sve zvezde i bio je preveliki za njega, nisu računali na njega. To mogu i da razumem, imali su velike ambicije. Ali, ako ne igraš u Bajernu, ne znam koliko će to trajati - zaključio je Geršon.

Ako je suditi po pripremnim mečevima, Bajern ne računa ozbiljno na Izraelca. To se možda najbolje vidi po tome da u porazu od Panatinaikosa (86:69) nije ni ulazio u igru.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio