HITNO SE OGLASILI IZ PARTIZANA! Željko Obradović i Vanja Marinković žustro reagovali na vređanje Vesne Čović

Novosti online

16. 09. 2024. u 10:33

Trener KK Partizan Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković poslali su otvoreno pismo javnosti, a povod je vređanje navijača crno-belih upućeno Vesni Čović, supruzi predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛИ ИЗ ПАРТИЗАНА! Жељко Обрадовић и Вања Маринковић жустро реаговали на вређање Весне Човић

FOTO: Tanjug/AP

Saopštenje iz Humske prenosimo u celosti: 

- Jutro nakon završetka turnira pod nazivom NIS Open Air na kojem su učešće uzeli Pariz, AEK i naš Klub, članovi stručnog štaba i igrači Partizana Mozzart Bet se ovim putem obraćaju javnosti sa željom da istaknu nekoliko važnih stvari:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Na prvom mestu, velika zahvalnost našim sportakim prijateljima, ekipama AEK-a i Pariza koje su došle u Beograd i uzele učešće na našem turniru. Iskreno se nadamo da su uživali u Beogradu i želimo im mnogo uspeha u sezoni koja je pred nama.

- Navijačima Partizana neizmerno hvala na vernosti, brojnosti i neverovatnoj podršci koju osećamo ne samo tokom utakmica, već i van terena, na ulici, u restoranima, pozorištima, bioskopima, tržnim centrima...bukvalno na svakom mestu u Beogradu i šire.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

- Istovremeno, ovim putem skrećemo pažnju na stvari koje stručnom štabu i igračima Partizana veoma smetaju. Radi se o vređanjima svake vrste, upućenih sa naših tribina prema pojedincima ili kolektivima. Takvo ponašanje i slika koju šaljemo o nama vređajući druge je upravo ono protiv čega se borimo. Želimo da budemo primer drugima, da svakog protivnika dočekamo sa poštovanjem i ispratimo aplauzom.

- Efekat koji publika izaziva vređanjem pojedinaca i drugih timova je jako negativan, kako za igrače, tako i za članove stručnog štaba. Takvim činjenjem sa tribina, sklanja se fokus sa igre i onoga što najbolje umemo za radimo i zbog čega smo se okupili, a to je igranje košarke za naš Partizan.

- Pomozite nam tako što ćete svu koncentraciju usmeriti na podršku timu i pesme kojima ćete iskazivati ljubav prema Partizanu, bez vređanja bilo koga ili bilo kakvih drugih nesportskih ispada.

- Snaga Partizana je oduvek bila u tome da igrači i navijači pobeđuju zajedno! Da bismo do pobeda lakše došli, neophodno je da svi u svakom trenutku usmerimo svu energiju na košarku i ljubav Partizanu.

Foto arhiva VN

 

- Stručni štab i igrači prvog tima KK Partizan Mozzart Bet

U ime stručnog štaba i igrača, trener Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković

Podsećanja rdai, Partizan je sinoć u spektakularnoj atmosferi savladao ekipu Pariza sa 83:82, a duel je bio nakratko prekinut zbog uvredljivog skandiranja navijača.

BONUS VIDEO: Kakva muzika! Evo uz koju melodiju su Đoković i Međedović izašli na megdan protiv Grka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (2)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom