DEJVIS OD TRAGIČARA DO HEROJA: Partizan posle drame savladao Pariz

Novosti online

15. 09. 2024. u 23:03

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Pariza rezultatom 83:82 u okviru turnira u Beogradu, održanom na beogradskom Sajmu.

ДЕЈВИС ОД ТРАГИЧАРА ДО ХЕРОЈА: Партизан после драме савладао Париз

FOTO: Tanjug/AP

Počela je utakmica dosta ujednačeno na obe strane. Obe ekipe su krenule dosta ofanzivno i pogađali su veliki broj šuteva. Brendon Dejvis i Sterling Branu dominirali su među izabranicima Željka Obradovića, dok je na drugoj strani najviše porblema pravio Nadim Ifi.

Prvo poluvreme je Partizan uspeo da privede kraju u svoju korist rezultatom 46:43 i da time stekne pristojnu zalihu pred nastavak susreta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Drugi deo utakmice počeo je sjajno za crno-bele iz Beograda. Pomenutoj dvojici priključio se i Karlik Džons koji je sjajno proigravao po strani ali su Ti Džej Šorts i Ifi nastavili da prave probleme Partizanu. Nije to smetalo "parnom valjku" da polovinom treće deonice stekne i dvocifrenu prednost, međutim tu su crno-beli stali.

U nastavku, stao je šut Partizan. Krenuli su Parižani agresivno i mnogo bolje pogađali za tri poena i polovinom poslednje deonice stekli su plus pet. Uspeli su crno-beli da istope prednost, zahvaljujući Ifeu Lundbergu i Frenku Nilikini.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na kraju je meč bio vrlo uzbudljiv i rešen je tek u samoj završnici. Karlik Džons je pogodio za tri poena i činilo se time doneo pobedu Partizanu, ali onda greška Dejvisa koji je napravio nepotreban faul pri šutu Šortsa koji je potom promašio bacanje, ali je loptu u koš ubacio Jantunen. 

Na kraju se Dejvis iskupio i uspeo da pogodi šut sa zvukom sirene i doneo Partizanu pobedu i u drugom meču na turniru na beogrdaskom Sajmu, koji su crno-beli osvojili.

Partizan pred početak sezone očekuje još turnir u Atini gde će igrati protiv Panatinaikosa, Makabija i Efesa.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju