OGNJEN JARAMAZ KONAČNO OTKRIO ISTINU! Evo šta se desilo sa Željkom Obradovićem u Partizanu

Novosti online

03. 09. 2024. u 14:50

Prva epizoda Ognjena Jaramaza u seniorskom timu Partizana bila je pravi vatromet. Momak koji je odrastao u crno-belom igrao je impresivno, toliko da ga je ubrzo želeo Bajern u svojim redovima gde je nastupao u Evroligi. Povratak u "parni valjak", prošle sezone, ipak nije bio toliko impresivan, tako da je Jaramaz posle godinu dana potražio novu sredinu i otišao u Baskoniju.

ОГЊЕН ЈАРАМАЗ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ! Ево шта се десило са Жељком Обрадовићем у Партизану

KK Partizan/Tviter

Srpski bek je u prvom intervjuu nakon selidbe u Španiju istakao da mu je tim iz Vitorije, za sada, vrhunac karijere.

- Prvi utisci su fantastični. Ovo je sjajna šansa za mene da rastem. Ne poričem da volim Partizan, ali ovo je sada neka druga situacija. Imam priliku da radim sa Pablom Lasom i nadam se da ću napredovati - rekao je Jaramaz na predstavljanju i dodao:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Vitorija je za sada najviša tačka moje karijere. Ogroman izazov i veoma sam srećan što sam ga prihvatio. Nadam se da ću odgovoriti zadatku i pomoći klubu.

Spekulisalo se tokom njegove poslednje sezone u crno-belom dresu da nije sve bilo najbolje na relaciji sa trenerom Željkom Obradovićem.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- To što je objavljeno nije bila istina. Bio sam povređen mesec dana, nisam imao probleme sa Željkom. Naš odnos je dobar. Zato nisam igrao, nisam se osećao dobro fizički - objasnio je Jaramaz.

Savete o tome da li da pređe u Baskoniju dobio je od Vanje Marinkovića, koji je napravio suprotnu rokadu od Jaramazove ovog leta.

FOTO: M. Vukadinović

 

- Razgovarao sam sa Vanjom, posle čega sam se sjajno osećao povodom kluba i organizacije. Sve što mi je rekao bilo je pozitivno, samo je lepo pričao o Baskoniji. To mi je bilo mnogo značajno. Igrao sam za Burgos u ACB ligi i znam da je ovo najbolje takmičenje u Evropi, prvo posle NBA lige.

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SPREMA SE HAOS: Torcida zapalila stadion i najavila dolazak u Beograd!? (VIDEO)