KOŠARKAŠKO OSVEŽENJE: Hram zrenjaninskog basketa u novom ruhu (VIDEO)

B. G.

21. 08. 2024. u 17:53

Jedan od najstarijih tartan košarkaških terena pod otvorenim nebom u Zrenjaninu, u zrenjaninskom stabenom naselju 4. jul lagano dobija novi izgled, nakon radova na rekonstrukciji i obnovi.

КОШАРКАШКО ОСВЕЖЕЊЕ: Храм зрењанинског баскета у новом руху (ВИДЕО)

B, C,

   - Na ovom terenu godinama unazad igrao se tradicionalni turnir u basketu, povodom 4.jula Dana naselja i Mesne zajednice Dositej Obradović, a na njemu su majstorije sa košarkaškom loptom prikazali brojni poznati zrenjaninski košarkaši, pa i najbolji basketaš sveta Strahinja Stojačić - kaže Zoran Grujić Gruja, jedan od inicijatora obnove terena.
 
   Nakon saniranja rupa i neravnina i novog sloja tartana, preostalo je, još samo iscrtavanje linija i postovljanje novih koševa i tabli, a brojni klinci i obožavaoci basketa, sa nestrpljenjem iščekuju završetak radova na rekonstrukciji.
 
    - Teren će do vikenda, tačnije već u petak biti na raspolaganju nestrpljivih košarkaša  i basketaša, a već narednog leta obnovićemo tradicionalni julski turnir - dodaje Zoran Grujić, uz zahvalnost gradu Zrenjaninu i Mesnoj zajednici Dositej Obradović, koji su finansirali obnovu basketaškog hrama, kako mnogi nazivaju teren pored pruge u stambenom naselju 4.jul.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi