"ŠTA ĆE BITI SA KLUBOM ME NE ZANIMA": Aleksa Avramović o produžetku saradnje sa Partizanom

Novosti online

07. 07. 2024. u 13:26

Aleksa Avramović je na pripremama sa košarkaškom reprezntacijom Srbije gde odbrojava do početka Olimpijskih igara u Parizu, a u jednom intervjuu bio jedan od, ako ne i najbolji igrač košarkaške reprezentacije Srbije u Manili, a sada ima priliku da pokaže šta ume i u Parizu na Olimpijskim igrama.

ШТА ЋЕ БИТИ СА КЛУБОМ МЕ НЕ ЗАНИМА: Алекса Аврамовић о продужетку сарадње са Партизаном

FOTO: FIBA.Basketball

Ipak, imao jedan "rep koji se vuče", a to je pitanje statusa u klubu, a on je otkrio kakvo je stanje u tom slučaju.

- Ne zanimaju me te priče, trista posto sam fokusiran na reprezentaciju. Šta će biti sa klubom, to me ne zanima. U smislu da me u ovom trenutku ne dotačinje. Šta bude, biće - rekao je Avrmaović za "Meridian Sport".

Tek su odigrana dva trening meča iza zatvorenih vrata, ali je svestan da slede daleko ozbiljnije probe.

- Dobro smo odradili ove dve probe, naučili smo dosta iz toga. Čini mi se da smo drugu utakmicu igrali sa većim intenzitetom nego prvu. U smislu da smo povećali broj tih presečenih lopti, što nam je donelo dosta lakih poena. U narednoj nedelji nas čeka taj meč sa Francuskom, pa ćemo se onda u završnoj sedmici u Abu Dabiju sresti sa Australijom i SAD, za kraj sa Japanom, tu u Areni, pred našom publikom - dodaje Avramović.

Otkrio je i kakva je atmosfera u ekipi na ovim pripremama, kako se trenira i koje su želje i planovi.

- Treniramo jako. Pripreme su uvek dosta intenzivne. Dosta se trenira, dosta se dobija informacija, dosta se uči. Ali, svima je nama ovde lepo, svi volimo što smo u reprezentaciji. Nama je stvarno lepo. Uživamo… Stvarno je privilegija biti ovde. Ništa nije drugačija. Timska hemija je fantastična. Ostalo nam je još 20-tak dana, ni toliko, do odlaska na Olimpijske igre. Stvarno se spremamo jako i želimo da napravimo neki rezultat kojim ćemo obradovati naciju - zaključio je Avramović.

Reprezentacija već neko vreme trenira zajedno, a uskoro će krenuti i Olimpijske igre za manje od deset dana.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?